Huis kopen Kruisstraat
Het Waare Huis

Wonen in Kruisstraat

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in Kruisstraat? Bij Het Waare Huis makelaars ben je aan het juiste adres. Hieronder vind je ons actuele aanbod van de woningen die momenteel te koop staan in het mooie Kruisstraat.

Verkocht in Kruisstraat

Inschrijven gratis zoekopdracht

Huis kopen in Kruisstraat

Wat is er te doen?

Het dorp Kruisstraat ligt in de gemeente 's-Hertogenbosch. Als je een huis gaat kopen in Kruisstraat, dan heb je een koopwoning in het gezellig Noord-Brabant. Kruisstraat is een agrarisch dorp en maakt deel uit van het stadsdeel Rosmalen Noord. Er wonen ongeveer 600 inwoners en het heeft een oppervlakte van 350 hectare. Leuke plaatsen die in de omgeving liggen zijn Den Bosch, Rosmalen en Nuland. Ondanks dat Kruisstraat een klein dorp is, is er genoeg te doen.

Buurtvereniging Op De Kruisstraat organiseert namelijk geregeld leuke activiteiten. Zo regelen zij wandelingen, verzorgen zij elk jaar een Zeskamp en met Koningsdag weten zij er altijd één groot feest van te maken. Wie een huis koopt in Kruisstraat zal zich dus niet snel vervelen. Ook in de buurt kun je leuke dingen doen. Zo is er in Rosmalen een fraaie speeltuin: Het Kwekkeltje. Hier kunnen kinderen zich heerlijk uitleven. Wonen in Kruisstraat biedt dus vele mogelijkheden.

Genoeg te beleven!

Voorzieningen zijn belangrijk wanneer je een koopwoning zoekt. Wie woont in het dorp Kruisstraat zal zien dat dit ook hier het geval is. Boodschappen kun je bijvoorbeeld doen bij Boerderijwinkel Het Groene Erf. Hier koop je vers vlees, eieren en groente. Wil je uiteten? Dan kun je in Rosmalen goed vertoeven. Aanraders zijn Grand cafe Rosmaelen en de welbekende frituurzaak ‘t Vosje. Ook vind je hier een locatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Ga je een huis kopen in Kruisstraat en heb je kinderen? Dan is KC De Hobbit een geschikte school. Het merendeel van de inwoners in Kruisstraat is tussen de 45 en 65 jaar. Als je een koopwoning in Kruisstraat hebt, ben je een van de 200 huishoudens in het dorp. Overtuigd door alle informatie en zoek je nu een huis dat te koop staat in Kruisstraat? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Een huis kopen

Begeleiding tot in de puntjes

Schakel een aankoopmakelaar in die kennis heeft van de woningmarkt in de regio, een huis kopen doe je immers niet elke dag. Bij Het Waare Huis werken wij met een professioneel en betrokken team.

Leer ons kennen

Bekijk ons huidige woningaanbod

Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren