Kies voor onze unieke aanpak

Het Waare Huis zoekt

Als lokale makelaar merken we op dat veel woningeigenaren een zogenaamde latente verhuisbehoefte hebben. Ze willen wel verhuizen, maar vinden het lastig om een eerste stap te zetten of om iets te vinden wat bij hen past door de krappe woningmarkt. Met Het Waare Huis zoekt, draaien we het om. We zoeken verkopers op basis van jouw zoekwensen.

Plan een intake gesprek De koffie staat klaar !
Het Waare Huis

Zoekt

Met Het Waare Huis zoekt willen we meer beweging brengen in de lokale woningmarkt, door de verhuisbehoeften van woningzoekers in beeld te brengen en matches te maken. Dat kunnen directe of indirecte matches zijn. Het Waare Huis zoekt is voor woningeigenaren die een verhuisbehoefte hebben doordat zij bijvoorbeeld groter of kleiner willen gaan wonen, een grotere tuin willen of omdat zij gelijkvloers willen gaan wonen. Maar ook starters kunnen deelnemen.

Zoekt u een grotere tuin, meer of juist minder woonruimte? Zoekt u een gelijkvloerse woning? In een krappe woningmarkt als deze is het lastig om een nieuwe woning te vinden. Met Het Waare Huis zoekt informeren wij u wanneer wij een woning hebben gevonden, die aan uw zoekwensen voldoet.

1. Intake gesprek

We beginnen met een intakegesprek, waarbij we jouw zoekwensen inventariseren. Zoek je een grotere tuin, meer of juist minder woonruimte? Wij gaan de woning zoeken die aan al je woonwensen voldoet.

Icoon huis
2. Waardebepaling eigen woning

Samen met onze makelaar bekijk je verschillende papieren van het huis, zoals de maten en de officiële gegevens, en kijken we naar de staat van het huis. We kijken ook naar huizen die kort geleden verkocht zijn in de buurt. Zo weet je wat vergelijkbare huizen recentelijk hebben opgebracht. Na het bekijken van alle papieren en een bezoek aan jouw woning, geven we een schatting van hoeveel je huis waard is en voor welke vraagprijs de woning het beste op de markt gezet kan worden.

3. Financiële scan

Je krijgt een vrijblijvende financiële scan aangeboden, zodat je op de hoogte bent van de recent veranderde hypotheekregels en precies weet wat de maandlasten worden. Het Waare Huis werkt samen met diverse partijen.

4. Zoekprofiel op website en social media

We adverteren met de zoekerswensen van de deelnemers van Het Waare Huis zoekt en vervolgens gaan we kijken welke woningeigenaar een woning heeft die daarbij past. Deze zoekerswensen delen we online op ons eigen platform, maar ook via onze eigen matchmakers, nieuwsbrieven en (online) media.

5. Social media aandacht

Aan de hand van jouw zoekwensen gaan wij het zoekersprofiel samenstellen. De profielen gaan we publiceren op onze social media kanalen.

Vrijblijvend advies!

Jouw huis verkopen?

Weet wat jouw huis waard is en bereken direct de geschatte waarde.

Bereken direct
Vastgoedadviseur Mitchell Zenhorst Huis verkopen
Reviews

Dit vertellen onze klanten over ons als aankoopmakelaar

Hier zijn we trots op
9.3

“Zeer deskundige, professioneel en vriendelijk met persoonlijke aandacht. Zeer prettig in de omgang en goede uitleg en adviezen. Goed bereikbaar, zowel makelaar als het kantoor.

Gouverneur Borretstraat 10 Huis zoeken en aangekocht
9.5

“Het toewijzen van een Makelaar verliep wat stroef, maar eenmaal gekoppeld aan Martijn verliep de samenwerking en support uitermate prettig en snel, Martijn is deskundig, eerlijk, direct en kan zich goed verplaatsen in de koper. Ik kan hem en Het Waare huis dan ook van harte aanbevelen, het is absoluut een meerwaarde.

Deltalaan 38 Huis zoeken en aangekocht
Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren