Welkom,

Direct ons aanbod?

Ben je op zoek naar een woning en wil je al ons woningaanbod realtime in je mailbox ontvangen? Maak je persoonlijke zoekopdracht aan en ben als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod. Zelfs eerder dan Funda!

Direct inschrijven

Samen met Het Waare Huis op zoek naar een droomwoning

Bestaande woningen

Gratis zoekopdracht

Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw droomwoning! Door jouw zoekwensen kenbaar te maken, kunnen wij een gratis en interactief zoekprofiel voor je aanmaken. Hiermee word je direct per email op de hoogte gebracht, zodra wij een nieuwe woning in verkoop zetten die voldoet aan jouw zoekwensen. Deze mail krijg je zelfs één dag eerder dan dat de woning op Funda wordt gepresenteerd!

Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je een email met daarin de inloggegevens van jouw zoekprofiel. Zodra je bent ingelogd kan je (zo vaak als je wilt) eenvoudig de zoekcriteria aanvullen of aanpassen. Wij adviseren je om jouw profiel niet tè specifiek te maken om te voorkomen dat jouw droomwoning alsnog buiten de boot valt.

Gratis zoekopdracht

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod? Zelfs eerder dan Funda!

Mitchell Zenhorst Het Waare Huis
Nieuwbouwprojecten

Blijf op de hoogte van ons nieuwbouw!

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning en wil je op de hoogte worden gebracht als er nieuwe woningen gebouwd gaan worden? Schrijf je gratis bij ons in en ontvang direct bericht als wij nieuws hebben over een nieuwbouwproject.

Gratis inschrijven voor nieuwbouw

Bereken de geschatte waarde van jouw huis

Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren