Martijn Vosmar makelaar Het Waare Huis
Gratis en eenvoudig

Waardebepaling van jouw huis

Hoeveel is jouw huis waard? Bereken zelf gratis en snel de geschatte waarde van jouw woning. Wil je de werkelijke waarde van je woning bepalen? Plan dan vrijblijvend een afspraak met onze makelaar. Hij komt graag bij je langs.

Bereken direct zelf

Plan vrijblijvend een afspraak voor de werkelijke waarde

Jouw huis

Waarom een waardebepaling?

Overweeg je om je huis te verkopen? Dan is het slim om een waardebepaling te laten doen. Samen met onze makelaar bekijk je verschillende papieren van het huis, zoals de maten en de officiële gegevens, en kijken we naar de staat van het huis. We letten ook op waar het huis staat en welke dingen in de buurt zijn, zoals winkels of scholen. We kijken ook naar huizen die kort geleden verkocht zijn in de buurt. Zo weet je wat vergelijkbare huizen recentelijk hebben opgebracht. Na het bekijken van alle papieren en een bezoek aan jouw woning, geven we een schatting van hoeveel je huis waard is en voor welke vraagprijs de woning het beste op de markt gezet kan worden.

Afspraak plannen

Jouw huis verkopen? Bekijk hoe wij je kunnen helpen.

Inzicht

Wanneer moet ik een waardebepaling doen?

Als je nadenkt over het verkopen van je huis, of als je al zeker weet dat je dat wilt doen, is het slim om een waardebepaling te laten uitvoeren. Vooral als je zelf geen idee hebt voor welke prijs je het huis te koop moet zetten. Met zo’n waardebepaling kom je erachter wat je kunt verwachten als je je huis verkoopt en tegen welke prijs je het het beste kunt aanbieden. Door dit vooraf te doen, kun je ook beter inschatten welke financiële mogelijkheden je hebt voor bijvoorbeeld een nieuw huis.

Plan een waardebepaling

Bereken zelf de geschatte waarde van je woning

Vrijblijvend advies

Snel en eenvoudig de geschatte waarde van jouw huis?

Voorbereiding

Hoe lang duurt een waardebepaling?

Meestal duurt een waardebepaling ongeveer een uur. Hoe lang het precies duurt, hangt af van hoe groot en speciaal het huis is en welke details erbij horen. Het is handig als je al zoveel mogelijk informatie over het huis hebt verzameld voordat we komen. Denk aan oude papieren en tekeningen. Deze documenten kunnen ons helpen om een gedetailleerdere schatting van de waarde te maken.

Meer over ons

Jouw huis verkopen? Bekijk hoe wij je kunnen helpen.

Plan een afpraak

Contactformulier

Vul hieronder je gegevens in.
Consent(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
quote

Wij kijken naar de kwaliteiten en verbeterpunten van jouw woning. Een juiste waardebepaling zorgt uiteindelijk voor een vlotte verkoop en tevredenheid bij alle betrokkenen.

 

 

Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren