Huis kopen Vinkel
Het Waare Huis

Wonen in Vinkel

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in Vinkel? Bij Het Waare Huis makelaars ben je aan het juiste adres. Hieronder vind je ons actuele aanbod van de woningen die momenteel te koop staan in het mooie Vinkel.

Verkocht in Vinkel

Inschrijven gratis zoekopdracht

Huis kopen in Vinkel

Wat is er te doen?

Wie een huis koopt in Vinkel, komt terecht in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Je koopwoning bevindt zich dan in de provincie Noord-Brabant. Vinkel heeft een oppervlakte van 1.352 hectare en het inwoneraantal ligt rond de 2.600. In de omgeving liggen Den Bosch, Rosmalen, Nuland en Geffen. Als je van plan bent een huis te kopen in Vinkel, dan wil je natuurlijk wel genoeg te doen hebben in het dorp. In Vinkel zijn er gelukkig genoeg leuke activiteiten te vinden.

Een aanbeveling is Sterrenwacht Halley. Hier kunnen zowel jong als oud zich urenlang vermaken. Ook een aanrader is ijsboerderij Op De Nieuwe Kampen. Hier kun je genieten van hun zelfgemaakte ijs, appeltaart en cake. Ben je met kinderen? Dan kunnen zij zich vermaken in de speelschuur en voor de dierenliefhebbers is er zelfs de mogelijkheid om naar pasgeboren biggetjes te kijken. Wanneer je woont in Vinkel, zul je je dus niet snel vervelen.

Genoeg te beleven!

Als je in Vinkel wil wonen, wil je wel geïnformeerd zijn over de voorzieningen. Daarom vertellen wij je er graag meer over. Een boodschap doe je makkelijk en snel bij de Coop in de Brugstraat. Geen zin om te koken en wil je graag naar een restaurant? Dan kun je genieten bij Danny’s Eeterij, boerderijterras Het Venster of Den Driehoek. Wat ook belangrijk is, is het openbaar vervoer.

In Vinkel rijdt de bus meerdere keren per uur. Ook is er een dorpspraktijk en in een kwartier ben je met de auto bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Mocht je een gezin zijn met kinderen, dan heb je in het dorp ook een basisschool: De Mariaschool. Een huis kopen in Vinkel betekent dat je van alle gemakken bent voorzien.

Inwoners van Vinkel

Wanneer je een huis koopt in Vinkel, kom je te wonen in een dorp waar de meeste mensen tussen de 45 en 65 jaar oud zijn. Met een koopwoning in Vinkel ben je één van de ruim 1.100 huishoudens waarbij de meeste huishoudens bestaan uit gezinnen met kinderen.

Als je een huis te koop zoekt in Vinkel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact op en wie weet woon je binnenkort in het mooie Vinkel!

Een huis kopen

Begeleiding tot in de puntjes

Schakel een aankoopmakelaar in die kennis heeft van de woningmarkt in de regio, een huis kopen doe je immers niet elke dag. Bij Het Waare Huis werken wij met een professioneel en betrokken team.

Leer ons kennen

Bekijk ons huidige woningaanbod

Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren