Speciaal voor jou!

Onze diensten

Makelaars van Het Waare Huis in overleg
Makelaar Willem Janssen met zijn felicitaties
Over ons

Het Waare Huis

Het Waare Huis werkt met een team van betrokken professionals. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk en daarom heb je contact met één vaste makelaar en deze makelaar werkt in duo met een collega die zich ook aan je voorstelt. Hierdoor is er altijd een aanspreekpunt die je kent en kunnen we altijd een afspraak plannen met een kijker.

Bekijk ons woningaanbod

Plan vrijblijvend een afspraak

Onze klanten

Waargemaakte woondromen

Hier zijn we trots op
10

Wij zijn echt super goed geholpen door onze makelaar en zouden hem zo weer inschakelen. Er werden prachtige foto’s gemaakt, luisterde goed naar onze wensen en ook de bezichtigingen waren uitstekend geregeld.

Review
Het Blazoen 61
9

Goede begeleiding met heldere proces stappen. Ook overzichtelijk digitaal systeem waarin alle informatie van ons huis stond. Je kan al wat voorbereiding doen voordat je je huis in de verkoop doet. Contact verloopt zeer soepel en altijd volgens afspraak. Deskundig en goed geadviseerd. Prima externe partij die foto’s verzorgd.

Review foto
Etudestraat 3
Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren