Goedemiddag

Van de ene naar de andere woning

Je hebt al een koophuis, maar wilt graag verhuizen naar een volgende koopwoning. Hoe weet je nu of het een goed moment is om te verhuizen en wat kun je doen met de overwaarde op je huis?

Plan een adviesgesprek

Bereken de geschatte waarde van je huidige woning.

Voorbereiding

Belangrijke zaken

Als doorstromer op de woningmarkt moet je met meer zaken rekening houden dan als starter. Zo zijn de verkoop van je huidige koophuis en hoogte van je huidige hypotheek belangrijk voor je toekomstige mogelijkheden. Door een een gratis waardebepaling te doen, heb je een goede geschatte indicatie van de verkoopwaarde. Hierna is het van belang om de beste verkoopprijs vast te stellen om een zo hoog mogelijke overwaarde te creëren.

Vrijblijvend gesprek met een makelaar

Bereken de geschatte woningwaarde

Nieuwbouwproject De Watertuinen in De Groote Wielen Rosmalen
Het Waare Huis

Kunnen wij jou helpen?

Het Waare Huis werkt met een team van betrokken professionals. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk en daarom heb je contact met één vaste makelaar en deze makelaar werkt in duo met een collega die zich ook aan je voorstelt. Hierdoor is er altijd een aanspreekpunt die je kent en kunnen we altijd een afspraak plannen met een kijker.

Maak kennis met ons

Plan vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars

5 keer waarom

Waarom mensen voor ons kiezen

Het Waare Huis heeft een groot netwerk in Rosmalen, 's-Hertogenbosch en de kleinere omliggende dorpen (Nuland, Geffen en Berlicum).

De aankoopmakelaar maakt samen met jou een aankoopplan wat aansluit op jouw wensen.

Onze aankoopmakelaars zijn persoonlijk, kritisch en hebben een ruime ervaring.

Onze klanten hebben onze diensten voor verkoop beoordeeld met een gemiddelde van een 9+!

Het kopen van een thuis is anders dan een huis.

Klantbeoordelingen

Waargemaakte woondromen

Hier zijn we trots op
8.8

De verkoop is zeer naar wens verlopen. Van de fotopresentatie tot de bezichtigingen, alles klopte en er is veel aandacht besteed om het ook de kopers naar wens te maken door bijvoorbeeld ook de mogelijkheid te bieden om voor een tweede keer te komen kijken. Het Waare Huis heeft laten zien dat ze een goed bereik heeft en daarmee veel potentiële kopers weet te bereiken.

Adagiostraat 22 Verkoop
10

Wij zijn echt super goed geholpen door onze makelaar en zouden hem zo weer inschakelen. Er werden prachtige foto’s gemaakt, luisterde goed naar onze wensen en ook de bezichtigingen waren uitstekend geregeld.

Woning verkopen door Het Waare Huis
Het Blazoen 61 Verkoop
Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren