Goedemiddag

Verkoopmakelaar

Wil jij jouw woning verkopen en ben je daarom op zoek naar een verkoopmakelaar? Dan staat Het Waare Huis voor je klaar! Samen verkopen we jouw huis op de best mogelijke manier. Dit doen wij op een unieke manier waar we je graag eerst wat meer over uitleggen.

Maak een afspraak Wij bestaan 20 jaar!
Het Waare Huis

Jouw verkoopmakelaar

Wanneer je je huis gaat verkopen, is dat een grote beslissing in je leven. Bij Het Waare Huis begrijpen wij dit. Het kan zomaar één van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven zijn en daarom staan wij als verkoopmakelaar graag voor je klaar. Wat doet een verkoopmakelaar? Met ons betrokken team met betrouwbare en zeer ervaren verkoopmakelaars, helpen wij jou bij alles bij de verkoop van jouw huis.

Van begin tot eind staan wij naast jou en begeleiden we jou waarbij we vaak net dat extra stapje zetten. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en hebben goed inzicht in de markt. Hierdoor kunnen we jou als verkoopmakelaar op de beste wijze ondersteunen. Samen zorgen we ervoor dat jouw huis verkocht wordt.

Het Waare Huis 20 jaar bestaan
Gratis woningpresentatie pakket

Wie jarig is trakteert!

Geef je ons in ons jubileumjaar schriftelijk opdracht voor de verkoop van jouw woning? Dan krijg je bij ons de woningpresentatie ter waarde van €559,- cadeau!

 • Kennismakingsgesprek
 • Verkoopvoorstel inclusief waardebepaling
 • Advies verkoopklaar maken woning
 • Professionele fotografie
 • 360 graden fotografie
 • Sneak preview video (teaser)
 • Woningvideo
 • Digitale plattegronden 2D en 3D
 • Officieel inmeetrapport
 • Woningbrochure
 • Plaatsing op Funda
 • Blikvanger op Funda (banner voor extra resultaat en zichtbaarheid van de woning)
 • Plaatsing op onze eigen website
 • Social media aandacht
 • Digitale raampresentatie
Maak een afspraak

Lees alles over ons feestjaar!

Wij zijn jouw verkoopmakelaar

Ontdek in 7 stappen onze aanpak!

Maak een afspraak
Start en ontdek
Stap 1
Waardebepaling

Met een deskundige blik wordt de waarde van jouw huis bepaald door ons als verkoopmakelaar. Vervolgens bepalen we de vraagprijs. Wij bepalen realistische vraagprijzen die niet te hoog zijn, maar ook niet te laag.

Stap 2
Strategie

Als ervaren en goede NVM-verkoopmakelaar in de regio kunnen wij jou voorzien van het juiste advies. Onze strategie is daarbij geheel gebaseerd op jouw wensen en betreft een maatwerk aanpak.

Stap 3
Opstellen van de presentatie

Vervolgens is het tijd om jouw huis zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Als verkoopmakelaar helpen wij met professionele partijen om de presentatie op te stellen. Ben jij helemaal tevreden? Dan zijn wij dat ook!

Stap 4
Bezichtigingen

Alle bezichtigingen worden van tevoren aan jouw aangekondigd door ons als verkoopmakelaar. Na een bezichtiging krijg je uiteraard ook een terugkoppeling. Hierdoor ben jij op de hoogte van onze bevindingen.

Stap 5
Onderhandelingen

Is het tijd voor onderhandelingen? Dan staan wij als verkoopmakelaar paraat. Je kunt dan ook op ons vertrouwen als adviseur én sparringpartner.

Stap 6
Verkocht

Is de verkoop rond? Dan stellen wij als verkoopmakelaar een koopovereenkomst op. Hierbij zorgen we ervoor dat deze zo voordelig mogelijk is voor jou waarbij je je niet druk hoeft te maken om onaangekondigde verrassingen.

Stap 7
Eindinspectie en notaris

Tenslotte staan wij als verkoopmakelaar nog voor je klaar bij de eindinspectie. Deze wordt ingepland waarbij we samen kijken of alles precies is zoals het hoort. Dan kan er een leveringsakte worden opgesteld.

Icoon fototoestel
De mooiste presentatie

Wij bieden hiervoor een compleet presentatiepakket waarbij we zorgen dat jouw huis extra opvalt! Hiermee behalen wij een enorm bereik.

Icoon klantbeoordeling
Klantbeoordeling van 9+

Wij zijn trots op onze beoordelingen. We streven naar constante verbetering van onze dienstverlening en alle beoordelingen die wij ontvangen dragen hieraan bij.

Icoon netwerk
Enorm bereik met groot netwerk

Het Waare Huis is de grootste makelaar van Rosmalen. Wij beschikken over een enorm netwerk en weten wat onze potentiële kopers zoeken.

Icoon pen en papier
Verkoopgarantie!

Wij begeleiden het volledige verkooptraject en onze vergoeding (de courtage) voor de verkoopbegeleiding betaal je pas achteraf.

Icoon huis
NVM-gecertificeerde makelaars

Onze makelaars zijn allemaal NVM-gecertificeerd. Daardoor heb je de garantie op de kwaliteit van onze dienstverlening.

Vrijblijvend advies!

Jouw huis verkopen?

Weet wat jouw huis waard is en bereken direct de geschatte waarde.

Bereken direct
Vastgoedadviseur Mitchell Zenhorst Huis verkopen
Reviews

Dit vertellen onze klanten over ons als verkoopmakelaar

Hier zijn we trots op
10

“Fijn contact gehad met Martijn. Ook toen er wat onverwachte zaken privé gebeurden waren zij zeer meedenkend. Al met al een fijne verkoop gehad en zou ze zeker aanbevelen.

Review
Raadhuisstraat 62 Huis verkocht
8.3

“Goede communicatie gedurende het volledige traject met zowel Martijn als Marieke en efficiënt geschakeld waar nodig. Ik raad deze makelaar zeker aan voor projecten in Den Bosch (en Rosmalen)!

Review foto
Socrateslaan 123 Huis verkocht
Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren