Goedemiddag

Jouw huis verkopen?

Ben jij van plan jouw huis te gaan verkopen? Kies dan voor een betrouwbare makelaar: kies voor Het Waare Huis. Bij ons verkoop je jouw woning op de best mogelijke wijze. Wij maken gebruik van een unieke aanpak, waardoor we jouw huis snel verkopen. We vertellen je graag hoe wij dit doen!

Plan een afspraak Wij bestaan 20 jaar!
Het Waare Huis

Volledige ontzorging bij het verkopen van jouw huis

Je woning verkopen is een spannend proces. Het is één van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven en daar wil je dan ook goed en vakkundig bij worden geholpen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Daarom zorgen we tijdens het gehele verkoopproces voor een professionele aanpak met een gezonde dosis menselijkheid. Wij werken met een team van betrokken en ervaren professionals, ieder met een groot netwerk en passie voor het vak.

Bij het verkopen van jouw huis nemen we je mee aan de hand en kiezen we voor een persoonlijke benadering. Hierin zetten wij net een stapje extra. Wij begrijpen wat er speelt en welke keuzes je moet maken bij het verkopen van je huis en zorgen dan ook voor het juiste advies dat het beste past bij jouw situatie. We gaan hierbij voor een lange termijn relatie waarbij we eerlijk durven zijn.

Het Waare Huis 20 jaar bestaan
Gratis woningpresentatie pakket

Wie jarig is trakteert!

Geef je ons in ons jubileumjaar schriftelijk opdracht voor de verkoop van jouw woning? Dan krijg je bij ons de woningpresentatie ter waarde van €559,- cadeau!

 • Kennismakingsgesprek
 • Verkoopvoorstel inclusief waardebepaling
 • Advies verkoopklaar maken woning
 • Professionele fotografie
 • 360 graden fotografie
 • Sneak preview video (teaser)
 • Woningvideo
 • Digitale plattegronden 2D en 3D
 • Officieel inmeetrapport
 • Woningbrochure
 • Plaatsing op Funda
 • Plaatsing op onze eigen website
 • Social media aandacht
 • Digitale raampresentatie
Plan een afspraak

Lees alles over ons feestjaar!

Ik wil mijn huis verkopen

Ontdek in 7 stappen onze aanpak bij het verkopen van jouw huis!

Plan een afspraak
Start en ontdek
Stap 1
Waardebepaling

De eerste stap bij het verkopen van jouw huis is de waardebepaling. Met een deskundige blik wordt de waarde van jouw huis bepaald en vervolgens de vraagprijs. Wij gaan uit van een realistische vraagprijs die niet te hoog moet zijn, maar ook zeker niet te laag.

Stap 2
Strategie

Elke woning verkoop is weer anders. Daarom maken wij een op maat gemaakte strategie geheel gebaseerd op jouw wensen. Als ervaren NVM-Makelaars in de regio kunnen wij jou voorzien van het juiste advies.

Stap 3
Opstellen van de presentatie

Als de strategie is bepaald, gaan we de presentatie van jouw huis opstellen. Deze wordt gemaakt door professionele partijen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Het verkopen van jouw huis willen we snel, vakkundig en naar jouw wens doen.

Stap 4
Bezichtigingen

Bij het verkopen van jouw huis horen bezichtigingen. Deze worden van tevoren aan jou aangekondigd. Ook krijg je een goede terugkoppeling van de makelaar met zijn of haar bevindingen na een bezichtiging. Zo weet je precies hoe het ervoor staat.

Stap 5
Onderhandelingen

Om jouw woning te verkopen moeten er onderhandelingen plaatsvinden. Je wilt je huis verkopen voor een goede prijs. Voor de onderhandelingen kun je daarom volledig vertrouwen op onze expertise als adviseur én sparringpartner.

Stap 6
Verkocht

Het is gelukt: we hebben jouw huis weten te verkopen! De makelaar stelt dan ook een koopovereenkomst in jouw belang op, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Stap 7
Eindinspectie en notaris

De laatste stap bij het verkopen van jouw huis is een eindinspectie. Deze plannen we samen met jou en de koper in voordat je naar de notaris gaat om de leveringsakte van jouw huis te tekenen.

Icoon fototoestel
De mooiste presentatie

Wij bieden hiervoor een compleet presentatiepakket waarbij we zorgen dat jouw huis extra opvalt! Hiermee behalen wij een enorm bereik.

Icoon klantbeoordeling
Klantbeoordeling van 9+

Wij zijn trots op onze beoordelingen. We streven naar constante verbetering van onze dienstverlening en alle beoordelingen die wij ontvangen dragen hieraan bij.

Icoon netwerk
Enorm bereik met groot netwerk

Het Waare Huis is de grootste makelaar van Rosmalen. Wij beschikken over een enorm netwerk en weten wat onze potentiële kopers zoeken.

Icoon pen en papier
Verkoopgarantie!

Wij begeleiden het volledige verkooptraject en onze vergoeding (de courtage) voor de verkoopbegeleiding betaal je pas achteraf.

Icoon huis
NVM-gecertificeerde makelaars

Onze makelaars zijn allemaal NVM-gecertificeerd. Daardoor heb je de garantie op de kwaliteit van onze dienstverlening.

Vrijblijvend advies!

Jouw huis verkopen?

Weet wat jouw huis waard is en bereken direct de geschatte waarde.

Bereken direct
Vastgoedadviseur Mitchell Zenhorst Huis verkopen
Reviews

Huis verkopen? Zij gingen jou voor!

Hier zijn we trots op
10

“Fijn contact gehad met Martijn. Ook toen er wat onverwachte zaken privé gebeurden waren zij zeer meedenkend. Al met al een fijne verkoop gehad en zou ze zeker aanbevelen.

Review
Raadhuisstraat 62 Huis verkocht
8.3

“Goede communicatie gedurende het volledige traject met zowel Martijn als Marieke en efficiënt geschakeld waar nodig. Ik raad deze makelaar zeker aan voor projecten in Den Bosch (en Rosmalen)!

Review foto
Socrateslaan 123 Huis verkocht
Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren