Welkom,

Je huis taxeren

Een taxatie van Het Waare Huis voldoet aan wettelijke regels. Een taxatie is een objectieve waardebepaling van je woning. Meestal heb je een taxatie nodig voor de aanvraag van een hypotheek.

Een taxatie aanvragen Direct aanvragen
Taxatie

Betrouwbaar en deskundig

Een taxatie is een belangrijke manier van waarderen en dient zeer nauwkeurig te gebeuren. De te waarderen woning moet getoetst worden aan alle factoren die van invloed kunnen zijn op de waarde. De taxateurs van Het Waare Huis wegen met zeer veel zorg alle waarde bepalende factoren. In welke staat van onderhoud bevindt zich het huis? Hoe staat het met de bodemverontreiniging? Wat geeft het bestemmingsplan aan, zijn er nieuwe plannen bekend? Dit zijn slechts een paar prijsbepalende factoren.

Vaak heb je een taxatie nodig voor het aanvragen van je hypotheek, een financiering voor een verbouwing of renteverlaging. Maar ook bij noodgedwongen verkoop of het bezwaar maken tegen de WOZ-waarde willen instanties een gevalideerd taxatierapport zien. Wat jouw uitdaging ook is, Het Waare Huis voorziet jou in korte tijd van een hoogwaardig taxatierapport conform de richtlijnen van het NWWI en de NRVT.

Vrijblijvend contact

Een objectieve en betrouwbare taxatie nodig?

Makelaar Martijn Vosmar van Het Waare Huis
Interieurfoto-van-bank-in-woonkamer
Professioneel

Een nauwkeurige taxatie van jouw woning

Met meer dan 20 jaar ervaring is Het Waare Huis goed op de hoogte van de actuele regionale situatie op de woningmarkt. Bovendien kennen wij de actuele marktontwikkelingen, wat essentieel is voor een optimale taxatie van jouw huis.

Afspraak plannen

Graag meer informatie

Over ons

Wij zijn de lokale expert

Het Waare Huis werkt met een team van betrokken professionals. Onze zeer uitgebreide rapporten voldoen aan de hoogste eisen en worden dan ook door iedere erkende geldverstrekkende instelling geaccepteerd. Je bent hierdoor verzekerd van een objectieve en betrouwbare woningtaxatie.

Leer ons kennen
Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren