Makelaar Jasper van den Broek plakt verkocht sticker
Klanten over ons

Waargemaakte woondromen

Openheid en transparantie vinden wij belangrijk in onze dienstverlening, vandaar dat wij hebben gekozen om een niet-beïnvloedbare beoordeling door opdrachtgevers via Funda open te stellen.

Jouw huis verkopen?

Meer weten over onze unieke aanpak? Maak een afspraak

Klanten over ons

Openheid en transparantie

Op Funda is het voor opdrachtgevers van Het Waare Huis mogelijk om de dienstverlening van onze makelaars, nadat de gehele transactie is afgerond, te beoordelen. Openheid en transparantie vinden wij belangrijk in onze dienstverlening, vandaar dat wij hebben gekozen om een niet-beïnvloedbare beoordeling door opdrachtgevers via Funda open te stellen.

Door deze klantbeoordelingen inzichtelijk te maken kunnen met name toekomstige huizenkopers en verkopers zien hoe klanten in het verleden de dienstverlening van Het Waare Huis hebben ervaren. Het is uiteraard ook een fantastisch middel om onze dienstverlening te meten en zo nodig te verbeteren.

Funda reviews

Bekijk hieronder onze funda reviews
quote

We zijn ontzettend trots op al onze beoordelingen! Duik in de wereld van onze tevreden klanten en ontdek hun ervaringen op Funda.

Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren