Huis kopen Geffen
Het Waare Huis

Wonen in Geffen

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in Geffen? Bij Het Waare Huis makelaars ben je aan het juiste adres. Hieronder vind je ons actuele aanbod van de woningen die momenteel te koop staan in het mooie Geffen.

Verkocht in Geffen

Inschrijven gratis zoekopdracht

Huis kopen in Geffen

Wat is er te doen?

Wie een huis koopt in Geffen, krijgt een koopwoning in de gemeente Oss. Geffen ligt in het mooie Noord-Brabant en staat bekend om de gezelligheid. Het dorp Geffen heeft een oppervlakte van 1.103 hectare en het inwoneraantal ligt rond de 5.000. In de omgeving van Geffen liggen de plaatsen Rosmalen, Heesch, Uden en Oss. Je ontdekt al snel dat er veel bezienswaardigheden zijn wanneer je een huis koopt in Geffen. Zo is er een mooie Jeu de Boulesclub te vinden in De Koppellinck.

Hier worden vaak toernooien georganiseerd. Ook is er een ontmoetingsplaats voor alle ouderen van Geffen. Deze vind je in het Oude Klooster. Niet alleen in Geffen is er veel te doen, je bent ook binnen 20 minuten in het mooie Oss. Hier kun je bijvoorbeeld langs bij Kinderboerderij De Elzenhoek of bezoek je het Jan Cunen Museum. Wonen in Geffen is dus een echte aanrader.

Genoeg te beleven!

Het is uiteraard belangrijk dat er goede voorzieningen zijn wanneer je een huis koopt. In Geffen is dat zeker het geval. Voor je boodschappen kun je terecht op het Aloysiusplein. Geen zin om boodschappen te doen, maar wil je gaan uiteten? Dan zijn er leuke cafetaria’s te vinden op het Dorpsplein en in de Dorpsstraat. Voor een klein prijsje kun je hier heerlijk dineren. Wanneer je woont in Geffen wil je natuurlijk ook dat het openbaar vervoer goed geregeld is.

Gelukkig is dat het geval in Geffen. Er rijden geregeld bussen en met de auto bereik je binnen 20 minuten het ziekenhuis in Uden. Kom je met kinderen wonen in Geffen? Dan kunnen zij terecht op basisschool De Wissel. Wat ons betreft genoeg redenen om een huis te kopen in Geffen.

Inwoners van Geffen

Wanneer je in Geffen gaat wonen, kom je terecht in een dorp waar de gemiddelde leeftijd ligt tussen de 45 en 65 jaar. Er zijn ruim 1.500 huishoudens en de meeste koopwoningen

in Geffen hebben huishoudens met één of meer kinderen. Als je een huis te koop zoekt in Geffen, neem dan contact op met ons. Samen zoeken we jouw droomhuis!

Een huis kopen

Begeleiding tot in de puntjes

Schakel een aankoopmakelaar in die kennis heeft van de woningmarkt in de regio, een huis kopen doe je immers niet elke dag. Bij Het Waare Huis werken wij met een professioneel en betrokken team.

Leer ons kennen

Bekijk ons huidige woningaanbod

Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren