Huis kopen berlicum
Het Waare Huis

Wonen in Berlicum

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in Berlicum? Bij Het Waare Huis makelaars ben je aan het juiste adres. Hieronder vind je ons actuele aanbod van de woningen die momenteel te koop staan in het mooie Berlicum.

Verkocht in Berlicum

Inschrijven gratis zoekopdracht

Huis kopen in Berlicum

Als je een huis gaat kopen in Berlicum, dan krijg je een koopwoning in de gemeente Sint-Michielsgestel. Je komt dan terecht in het gezellige Noord-Brabant. Berlicum is een dorp met veel groen.

In totaal heeft het een oppervlakte van 2.199 hectare en er wonen ongeveer 10.500 inwoners. Den Bosch, Rosmalen, Heeswijk Dinther en Schijndel liggen in de omgeving van Berlicum.

Ons aanbod

Op dit moment hebben we geen huis te koop in Berlicum

Huis kopen in Berlicum

Welke bezienswaardigheden zijn er?

Wie een huis koopt in Berlicum, zal ontdekken dat er veel leuke bezienswaardigheden zijn. In Berlicum zelf ligt bijvoorbeeld als enige in Europa een kamelenmelkerij. Je kunt hier de kamelen melken, verzorgen of een groepssafari bijwonen. In de buurt van Berlicum kun je ook een bezoek brengen aan kasteel Heeswijk.

Wanneer je hier binnen stapt, waan je je terug in de tijd. Daarnaast ben je in een mum van tijd in Den Bosch. Hier kun je uitgebreid winkelen of gezellig naar de bioscoop gaan. Wanneer je woont in Berlicum is er dus genoeg te doen.

Genoeg te beleven

Zijn er voorzieningen?

Wanneer je een huis koopt, is het uiteraard belangrijk dat er veel voorzieningen binnen handbereik zijn. Gelukkig is Berlicum van vele gemakken voorzien. Wanneer je woont in Berlicum kun je bijvoorbeeld terecht op het Mercuriusplein voor je boodschappen. Je vindt hier een PLUS en de Jumbo. Iets verder, aan de rand van het dorp, liggen verschillende restaurants.

Je kunt hier uitgebreid dineren en daarnaast kan je goed vertoeven op de gezellige terrassen. Ook rijden er regelmatig bussen in Berlicum en binnen 15 minuten ben je met de auto bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Heb je kinderen? Dan zijn er ook nog eens twee basisscholen. Genoeg redenen dus om een huis te kopen in Berlicum.

Inwoners

Wie kopen er huizen in Berlicum?

De gemiddelde leeftijd van de inwoners in Berlicum ligt tussen de 45 en 65 jaar. Er zijn ruim 5000 huishoudens en veel koopwoningen

in Berlicum bestaan uit huishoudens met één of meer kinderen. Zoek je dus een huis te koop in Berlicum? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Een huis kopen

Begeleiding tot in de puntjes

Schakel een aankoopmakelaar in die kennis heeft van de woningmarkt in de regio, een huis kopen doe je immers niet elke dag. Bij Het Waare Huis werken wij met een professioneel en betrokken team.

Leer ons kennen

Bekijk ons huidige woningaanbod

Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren