Woning verkopen?

Dé makelaar van Den Bosch

Zoek je een makelaar om jouw woning te verkopen in Den Bosch? Dan zit je bij Het Waare Huis goed! Wij hebben veel kennis en ervaring als verkoop makelaar in Den Bosch en omstreken. Je kan bij ons terecht voor bestaande woningen, nieuwbouw, een taxatie of aankoopadvies. 

 

Het Waare Huis

Makelaar in Den Bosch

Als makelaar in Den Bosch begrijpen wij dat een huis kopen of verkopen een spannend proces is. Het is één van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven en daar wil je goed en vakkundig bij geholpen worden. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen.

Wij hebben een flinke ervaring met de verkoop van woningen in Den Bosch en zijn zeer goed bekend in alle specifieke kenmerken van alle wijken in Den Bosch. Als je een makelaar in Den Bosch zoekt, dan zit je bij ons aan het juiste adres.

Makelaar in Den Bosch

Wat maakt ons uniek?

Het Waare Huis is de complete makelaar in bestaande en nieuwbouwwoningen in de regio Rosmalen en Den Bosch. Tijdens de verkoop van je woning zorgen wij voor een professionele aanpak met een gezonde dosis menselijkheid. Wij werken met een team van betrokken professionals, ieder met een groot netwerk en passie voor hun vak.

Wij begeleiden je stap voor stap en zorgen dat het kopen of verkopen van jouw huis een mooie tijd is. We vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Het is een voorwaarde om het verkooptraject te laten slagen. Daarom heb je één vaste NVM makelaar die voor je werkt. Wij verkopen niet alleen jouw woning, maar ook het verhaal achter jouw woning.

Makelaar in Den Bosch

Dit zijn onze diensten

Als je ons kiest als jouw makelaar in Den Bosch, dan kunnen wij jou zeker helpen. We staan klaar om jouw woning te verkopen en hebben een mooi woningaanbod aan koophuizen en nieuwbouwhuizen.

Wil je een gratis waardebepaling of wil je je huis laten taxeren? Ook dat is mogelijk! Plan een vrijblijvend gesprek met ons in.

Informatie

Wat kost een makelaar in Den Bosch?

Je vraagt je vast af wat een makelaar in Den Bosch precies kost. Dit is echter verschillend en hangt af van verschillende factoren. Laat daarom je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Plan vrijblijvend een gesprek

Contact makelaar Den Bosch

Vul hieronder je gegevens in.
Consent(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren