Goedemiddag,

Thuis in jouw woonomgeving

Wij werken met een team van betrokken professionals en houden van korte lijnen en persoonlijk contact.

Plan een vrijblijvende afspraak Wij staan voor jou klaar!
Jouw expert

Het Waare Huis

Het Waare Huis is de complete makelaar in bestaande en nieuwbouwwoningen in de regio Rosmalen en 's-Hertogenbosch. Ook kan je bij ons terecht voor een taxatie of een aankoop advies. We vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom heb je één vaste NVM makelaar die voor je werkt.

Deze makelaar werkt nauw samen met een vaste collega, zodat de werkzaamheden voor jou altijd door kunnen gaan. Persoonlijk contact is voor ons een belangrijke voorwaarde om het verkooptraject te laten slagen. Wij verkopen niet alleen jouw woning, maar ook het verhaal achter jouw woning.

Icoon huis

243

Huizen verkocht

> 1500

Nieuwbouw verkocht

9.2

Klantbeoordeling

Icoon klantbeoordeling

243

Blije klanten

Onze diensten

Verkopen

Als je besluit je huis te verkopen begin je met de vraag: wat is mijn huis waard? Bij Het Waare Huis combineren we een vrijblijvende waardebepaling graag met een kennismakingsgesprek. Zo leren we je kennen en weten we wat jouw wensen en verwachtingen zijn rondom de verkoop van je huis.

Lees meer

Kopen

Een nieuw huis vinden op jouw gedroomde locatie in Rosmalen en omgeving. Bij Het Waare Huis lopen we niet weg voor uitdagende woondromen. Integendeel, als jouw aankoopmakelaar denken we graag in mogelijkheden en creëren we kansen om je slagkracht te vergroten.

Lees meer

Taxatie

Heb je een huis gekocht of wil je je hypotheek aanpassen? Hypotheekverstrekkers willen dan graag weten wat je huis waard is. Hier kunnen wij bij helpen. Onze Register-Taxateurs maken graag een NWWI gevalideerd taxatierapport voor je, waarmee jij een hypotheek kunt aanvragen of de voorwaarden van de huidige hypotheek kunt aanpassen. Ons rapport wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Lees meer

Nieuwbouw

Het Waare Huis is bijzonder actief als nieuwbouwmakelaar in de regio Rosmalen en Den Bosch. Bij een nieuwbouwwoning kan je niet door het huis lopen en zien wat je koopt. Daarom komt het bij nieuwbouw aan op een makelaar die begrijpt dat je iets meer zekerheid wilt. Een spannend proces waarbij we samen van jouw nieuwbouwwoning een echt thuis maken.

Lees meer

Financieel advies

Wij willen er alles aan doen om je woondroom uit te laten komen. Dat betekent dat we niet alleen hulp bieden bij het vinden van je huis, maar je ook de juiste weg wijzen voor het afsluiten van passende hypotheek waarmee je nog jaren zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe huis.

Lees meer

Stylingadvies

Om een woning aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers, moeten ze makkelijker door het interieur kunnen kijken. Hierdoor worden woningen sneller en voor een betere prijs verkocht. Studio Blouw kan je daarbij helpen. Zij zorgen voor een perfecte presentatie en laat kijkers beleven hoe heerlijk het is om in jouw huis te wonen.

Lees meer
Leer ons kennen

Onze specialisten

Jasper van den Broek

Makelaar

Martijn Vosmar

Makelaar

Nicole van Grunsven

Commercieel medewerker

Ilse Rooijakkers

Office manager

Marieke van den Akker

Kandidaat makelaar

Floris Heeringa

Backoffice medewerker

Mitchell Zenhorst

Vastgoedadviseur

Willem Janssen

Makelaar / Directeur

Over ons

Het Waare Huis

Onze dienstverlening is nooit standaard, maar altijd op maat. Naar ons idee is geen woning en geen enkele opdrachtgever hetzelfde.

Bekijk onze woningen

Bereken gratis de waarde van jouw woning.

Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren