Huis kopen Nuland
Het Waare Huis

Wonen in Nuland

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in Nuland? Bij Het Waare Huis makelaars ben je aan het juiste adres. Hieronder vind je ons actuele aanbod van de woningen die momenteel te koop staan in het mooie Nuland.

Verkocht in Nuland

Inschrijven gratis zoekopdracht

Huis kopen in Nuland

Wat is er te doen?

Als je een koopwoning in Nuland zoekt, dan kom je te wonen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Nuland ligt in Noord-Brabant en het is een gezellig dorp. Nuland telt ongeveer 4.500 inwoners en heeft een oppervlakte van 1.273 hectare. Geffen, Rosmalen en Vinkel liggen hier vlakbij. Wanneer je een huis wilt kopen in Nuland, wil je er wel zeker van zijn dat er ook genoeg te doen is. Wij vertellen je graag een aantal mooie bezienswaardigheden. Houd je van de natuur en wandel je graag? Dan is de Nulandse Heide een echte aanrader.

Je kunt hier verschillende wandelroutes volgen en helemaal tot rust komen. Een andere aanrader is kinderboerderij ‘t Heike. Deze kinderboerderij staat bekend als ontmoetingsplaats en ook is hier een leuke speeltuin. Wil je er een dagje op uit? Dan is het zwembad Dierenbos in Vinkel een toffe activiteit. Ben je meer een stadsmens? Dan ligt Den Bosch ook om de hoek. Hier kun je gezellig winkelen, naar het theater gaan of een museum bezoeken. Je zult je dus niet snel vervelen wanneer je woont in Nuland.

Genoeg te beleven!

Niet geheel onbelangrijk zijn voldoende voorzieningen wanneer je een huis koopt. In Nuland ben je daar gelukkig van verzekerd. Wanneer je woont in Nuland, kun je eenvoudig boodschappen doen bij de Albert Heijn in de Kerkstraat. Ook kun je heerlijk dineren bij Castello, Xie Xie of cafetaria Broeders.

Heb je een groot feest en zoek je de perfecte locatie? Dan is De Tielebar een echte aanrader. Op het gebied van openbaar vervoer rijden er voldoende bussen in Nuland en het ziekenhuis in Den Bosch bereik je in 15 minuten met de auto. Koop je een huis in Nuland en heb je kinderen? Dan kun je terecht bij basisschool De Hoogakker.

Inwoners van Nuland

Als je een huis koopt in Nuland, kom je terecht in een dorp met bijna 1.800 huishoudens. De gemiddelde leeftijd in Nuland is 45 tot 65 jaar. De koopwoningen in Nuland bestaan voornamelijk uit gezinnen met kinderen.

Ben je enthousiast geworden en zoek je een huis dat te koop staat in Nuland? Neem contact met ons op en wij helpen je graag!

Een huis kopen

Begeleiding tot in de puntjes

Schakel een aankoopmakelaar in die kennis heeft van de woningmarkt in de regio, een huis kopen doe je immers niet elke dag. Bij Het Waare Huis werken wij met een professioneel en betrokken team.

Leer ons kennen

Bekijk ons huidige woningaanbod

Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren