Onze nieuwbouwspecialisten

Ambassadeur van de vraag

De nieuwbouwspecialisten van Het Waare Huis treden op als schakel tussen ontwikkelaar(s) en woningzoekenden. Zij beschikken over gedegen kennis en de meest actuele data.

Kennismakingsgesprek plannen Marktleider sinds 2003
Uw expert

Kennismaking

Het Waare Huis is al sinds de oprichting in 2003 markleider op het gebied van nieuwbouw in Rosmalen en omgeving. Onze nieuwbouwspecialisten zijn jaarlijks betrokken bij meer dan 100 nieuwbouwtransacties uit verschillende nieuwbouwprojecten,

maar ook bij diverse tenders. Onze nieuwbouwspecialisten werken al jaren vol overtuiging voor onze opdrachtgevers. Zij zorgen voor betrokkenheid bij het gehele proces van het project. Hieronder een greep uit onze opdrachtgevers.

Onze werkzaamheden

Advies op maat en ondersteuning

Plan een kennismakingsgesprek
Werkzaamheden op maat
Stap 1
Advisering

Het afgeven van een realistisch prijsadvies, het begeleiden van een doordachte marketingstrategie, het adviseren van de brochurelijn, het begeleiden van de totstandkoming van de artist-impressies.

Stap 2
Voorbereiding

Het aanleveren van een potentieel adressenbestand van geïnteresseerden, het opmaken en versturen van nieuwsbrieven, het presenteren van de woningen in onze woonwinkel en in de etalage van ‘t Koffiehuis, het opmaken van een prijslijst, voorkeursformulier en verkoopprocedure, het checken van de verkoopdocumentatie en aansturen notaris.

Stap 3
Uitvoering

Het organiseren en uitvoering geven aan een eventuele kick-off. Plaatsing van de woningen, verzorgen van diverse verkoopondersteunende mailingen, opmaak en verzending nieuwsbrieven, advies en uitvoering op social media. Voeren van verkoopgesprekken en het verstrekken van opties tot koop. Opmaken, bijhouden en delen van een Q&A lijst met de aannemer. Statistische gegevens bijhouden en de opdrachtgever frequent informeren omtrent de voortgang.

Stap 4
Projectbegeleiding

Juridische check op notariële stukken, het opmaken van koop- en/of aanneemovereenkomsten (op basis van de door de ontwikkelaar en/of aannemer aangeleverde en goedgekeurde documenten). Aanbieden van de getekende koop- en/of aanneemovereenkomsten aan de ontwikkelaar en/of aannemer, kopers, notaris en waarborgende instelling.

Stap 5
Totaal ontzorging

Het Waare Huis is verantwoordelijk voor het totale proces. Het eerste advies, de ontwikkeling van een marketingplan, de huisstijl en de communicatiemiddelen. De totstandkoming van de website en de daadwerkelijke verkoop en afhandeling. Ook het contact met de aannemer wordt door ons uitgevoerd. Het Waare Huis neemt alles uit handen.

Marktleider

Mogen wij jou verwelkomen?

Willem Janssen en Aya Hustings van Het Waare Huis zijn jaarlijks betrokken bij meer dan honderd nieuwbouw transacties uit verschillende nieuwbouwprojecten, maar ook bij diverse tenders. Graag vertellen zij jou in een persoonlijk gesprek wat de meerwaarde is van en nieuwbouwspecialist van Het Waare Huis voor jouw nieuwbouwproject.

Plan een kennismakingsgesprek

Bekijk met wie wij samenwerken

Woonwensenonderzoek

Wij zijn de lokale expert

Wij werpen graag een blik vooruit wanneer het over de woningmarkt gaat. Zo denken wij graag mee over de invulling van locaties die op termijn wellicht beschikbaar komen. Daarbij vinden we het belangrijk om juist van inwoners van Rosmalen en omgeving te horen welke ideeën er leven.

Maak kennis met Het Waare Huis

Bekijk ons gloednieuw woningaanbod

Waargemaakt woondromen

De klant aan het woord

Hier zijn we trots op
9

Begeleiding was uitstekend en de digitale informatie was prima. De aanvulling van de makelaar was prettig, wij hebben het als zeer klantvriendelijk ervaren. Jullie zijn een topteam!!

Centrumplan De Groote Wielen Rosmalen
9.4

Alles is heel goed verlopen en we zijn zeer tevreden over de informatie en het ontvangst. Bijzonder klantvriendelijk en klantgericht. We hebben het contact als zeer prettig ervaren.

Nieuwbouwproject Vizier in Rosmalen
Vizier Rosmalen
Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren