Goedemorgen

Wat past het beste?

Wordt de huidige woning te groot of wil je liever gelijkvloers wonen? Twijfel je om wellicht te gaan huren of misschien een woning nabij het centrum te kopen? Belangrijke keuzes voor een eventuele laatste verhuizing.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bekijk ons huidige aanbod

Jouw expert

Het Waare Huis

Het Waare Huis is de complete makelaar in bestaande en nieuwbouwwoningen in de regio Rosmalen en 's-Hertogenbosch. Ook kan je bij ons terecht voor een taxatie of een aankoop advies. We vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom heb je één vaste NVM makelaar die voor je werkt.

Deze makelaar werkt nauw samen met een vaste collega, zodat de werkzaamheden voor jou altijd door kunnen gaan. Persoonlijk contact is voor ons een belangrijke voorwaarde om het verkooptraject te laten slagen. Wij verkopen niet alleen jouw woning, maar ook het verhaal achter jouw woning.

Woningwaarde

Bereken de geschatte waarde van je koophuis

Bereken direct
Makelaar Martijn Vosmar van Het Waare Huis
Klantbeoordelingen

Klanten over ons

Hier zijn we trots op
8.8

De verkoop is zeer naar wens verlopen. Van de fotopresentatie tot de bezichtigingen, alles klopte en er is veel aandacht besteed om het ook de kopers naar wens te maken door bijvoorbeeld ook de mogelijkheid te bieden om voor een tweede keer te komen kijken. Het Waare Huis heeft laten zien dat ze een goed bereik heeft en daarmee veel potentiële kopers weet te bereiken.

Adagiostraat 22 Verkoop
10

Wij zijn echt super goed geholpen door onze makelaar en zouden hem zo weer inschakelen. Er werden prachtige foto’s gemaakt, luisterde goed naar onze wensen en ook de bezichtigingen waren uitstekend geregeld.

Woning verkopen door Het Waare Huis
Het Blazoen 61 Verkoop
Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren