Marieke van den Akker makelaar Het Waare Huis
Welkom,

Jouw huis verkopen?

Tegen de hoogste opbrengst. De mooiste presentatie. Met volledige ontzorging. Wil jij ook je huis op de best mogelijke wijze verkopen? Kies dan voor onze unieke aanpak.

Plan een afspraak

Bereken direct en vrijblijvend de waarde van je huis

Het Waare Huis

Volledige ontzorging

Verkopen is een spannend proces. Het is één van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven en daar wil je dan ook goed en vakkundig bij geholpen worden. Wij zorgen tijdens het gehele verkoopproces voor een professionele aanpak met een gezonde dosis menselijkheid. Wij werken met een team van betrokken professionals, ieder met een groot netwerk en passie voor hun vak.

Wij nemen je mee aan de hand en kiezen voor een persoonlijke benadering waarin wij net een stapje extra zetten dan dat je van een makelaar verwacht. Wij begrijpen wat er speelt en welke keuzes je moet maken en zorgen voor het juiste advies dat het beste past bij jouw situatie. We gaan hierbij voor een lange termijn relatie waarbij we eerlijk durven zijn.

Icoon fototoestel
De mooiste presentatie

Wij bieden hiervoor een compleet presentatiepakket waarbij we zorgen dat jouw huis extra opvalt! Hiermee behalen wij een enorm bereik.

Icoon klantbeoordeling
Klantbeoordeling van 9+

Wij zijn trots op onze beoordelingen. We streven naar constante verbetering van onze dienstverlening en alle beoordelingen die wij ontvangen dragen hieraan bij.

Icoon netwerk
Enorm bereik met grootste netwerk

Het Waare Huis is de grootste makelaar van Rosmalen. Wij beschikken over een enorm netwerk en weten wat onze potentiele kopers zoeken.

Icoon pen en papier
Verkoopgarantie!

Wij begeleiden het volledige verkooptraject en onze vergoeding (de courtage) voor de verkoopbegeleiding betaal je pas achteraf.

Icoon huis
NVM gecertificeerde makelaars

Onze makelaars zijn allemaal NVM gecertificeerd. Daardoor heb je de garantie op de kwaliteit van onze dienstverlening.

Interieurstylist Wendy de Blouw
Studio Blouw

Interieur stylist

Hulp nodig bij het verkoop klaar maken van jouw huis? Studio Blouw helpt je daarbij. Zij zorgen voor een perfecte presentatie, zodat geïnteresseerde kopers zich direct thuis voelen en ze laat beleven hoe heerlijk het is om in jouw huis te wonen.

Ontdek de mogelijkheden

Bereken kosteloos de geschatte waarde van je woning

Vrijblijvend advies!

Weet wat je verkoopt, doe de gratis waardebepaling

Mitchell Zenhorst met telefoon
Reviews

Onze klanten

Hier zijn we trots op
10

“Fijn contact gehad met Martijn. Ook toen er wat onverwachte zaken privé gebeurden waren zij zeer meedenkend. Al met al een fijne verkoop gehad en zou ze zeker aanbevelen.

Review
Raadhuisstraat 62 Huis verkocht
8.3

“Goede communicatie gedurende het volledige traject met zowel Martijn als Marieke en efficiënt geschakeld waar nodig. Ik raad deze makelaar zeker aan voor projecten in Den Bosch (en Rosmalen)!

Review foto
Socrateslaan 123 Huis verkocht
Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren