Verhuisadvies voor starters | Het Waare Huis | Rosmalen
Welkom Starter

Voor de eerste keer een huis kopen

Hoe kom je er als starter tussen? De huizenprijzen gaan door het dak. Wat kun je doen om toch je eerste eigen huis te bemachtigen?

Plan een afspraak
Keuzestress

Wat wil ik?

Zet voor jezelf op een rijtje wat je zoekt in een huis. Wil je bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning, of een bestaand huis? Ben je handig genoeg om zelf te klussen? En waarop wil je eventueel concessies doen: op locatie, het aantal kamers, de aanwezigheid van een tuin of …?

Contact opnemen

Actueel woningaanbod

266

Transacties afgelopen jaar

18

Dagen in verkoop

9 +

Klantbeoordeling

De Groote Wielen Rosmalen - brug in het park
Over ons

Het Waare Huis

Het Waare Huis is de complete makelaar in bestaande en nieuwbouwwoningen in de regio Rosmalen en ‘s-Hertogenbosch. Ook kan je bij ons terecht voor een taxatie of een aankoop advies.

Het Waare Huis

Neem vrijblijvend contact met ons op

Klantbeoordelingen

Waargemaakte woondromen

Hier zijn we trots op
10

Wij zijn echt super goed geholpen door onze makelaar en zouden hem zo weer inschakelen. Er werden prachtige foto’s gemaakt, luisterde goed naar onze wensen en ook de bezichtigingen waren uitstekend geregeld.

Woning verkopen door Het Waare Huis
Het Blazoen 61 Verkoop
9.3

Het Waare Huis is zeer goed op de hoogte van de lokale markt en geven pro actief en deskundig advies. Prima organisatie en uitvoering van de bezichtigings bezoeken en pro actieve ondersteuning bij de te nemen besluiten. Zeer aan te bevelen makelaars kantoor.

Woning verkopen door Het Waare Huis
Dirck van Deelenstraat 2 Verkoop
Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren