Goedemiddag

Binnenkort in verkoop

Het Waare Huis heeft met enige regelmaat nieuw nieuwbouwaanbod. Wil je automatisch op de hoogte blijven via e-mail? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrieven en ben als eerste op de hoogte!

Schrijf je in Blijf op de hoogte
Het Waare Huis

De complete makelaar van Rosmalen

Het Waare Huis werkt met een team van betrokken professionals. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk en daarom heb je contact met één vaste makelaar en deze makelaar werkt in duo met een collega die zich ook aan je voorstelt. Hierdoor is er altijd een aanspreekpunt die je kent en kunnen we altijd een afspraak plannen met een kijker.

Verkopen is een spannend proces. Het is één van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven en daar wil je dan ook goed en vakkundig bij geholpen worden. Wij zorgen tijdens het gehele verkoopproces voor een professionele aanpak met een gezonde dosis menselijkheid. Wij werken met een team van betrokken professionals, ieder met een groot netwerk en passie voor hun vak.

Kantoorpand Het Waare Huis
Over ons

De toegevoegde waarde

Een nieuwbouwwoning kopen is vaak spannend. Je baseert je keus op een tekening en je kan vooraf niet door de woning of buurt lopen om te kijken of het je aanspreekt. Na jouw beslissing ben je afhankelijk van de aannemer en ontwikkelaar. Het Waare Huis ondersteunt je optimaal in dit gehele traject. Een prettige zekerheid!

Ontvang onze nieuwsbrieven

Doe een gratis waardebepaling. Snel en eenvoudig.

Waargemaakte woondromen

De klant aan het woord

Hier zijn we trots op
9

Begeleiding was uitstekend en de digitale informatie was prima. De aanvulling van de makelaar was prettig, wij hebben het als zeer klantvriendelijk ervaren. Jullie zijn een topteam!!

Centrumplan De Groote Wielen Rosmalen
9.4

Alles is heel goed verlopen en we zijn zeer tevreden over de informatie en het ontvangst. Bijzonder klantvriendelijk en klantgericht. We hebben het contact als zeer prettig ervaren.

Nieuwbouwproject Vizier in Rosmalen
Vizier Rosmalen
Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren