Mijn favorieten

Woning verkopen

Wij als makelaars willen graag ‘ontzorgen’ en bedienen daarbij de markt met woningen in alle prijsklassen. Door onze jarenlange ervaring en doordat onze medewerkers in het werkgebied woonachtig zijn, kennen we de woningmarkt in Rosmalen en de regio ’s-Hertogenbosch als geen ander.

Daarnaast hebben wij bij onze teamsamenstelling bewust gekozen voor een mix van dames en heren in diverse leeftijdscategorieën. Deze absoluut onderscheidende keuze hebben we gemaakt omdat dames met andere ogen naar een woning(markt) kijken dan heren, en andersom. Een goede persoonlijke begeleiding is in zo’n belangrijk proces als de aan- of verkoop van een woning, voor velen minstens zo belangrijk als een zakelijke benadering. Professioneel zijn we uiteraard allemaal!
 
Doordat we al jaren actief zijn in Rosmalen en directe omgeving, hebben wij een flinke ‘kaartenbak’ met zoekers vergaard. Het is dan ook niet ondenkbaar dat de koper van jullie woning bij ons al bekend is. Maar laten we niet te hard van stapel lopen……!

We maken eerst graag een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling, waarbij één van onze beëdigd NVM makelaars de tijd neemt om kennis te maken met onze opdrachtgevers én met de woning. Vervolgens zorgt hij voor een betrouwbaar advies dat gericht is op de persoonlijke situatie. Het inplannen van zo'n vrijblijvende afspraak, is zo gebeurt, bijvoorbeeld eenvoudig via Whatsapp !


Bij het werkelijk in verkoop nemen van de woning, legt een professioneel fotograaf de woning op beeld vast, worden plattegronden gemaakt en schrijven we de verkoopteksten. Hiermee maken we de complete (digitale) brochures en wordt de woning getoond op Funda.nl en via diverse sociale media-kanalen waar wij eveneens actief op acteren.

Omdat wij vinden dat wonen alles te maken heeft met ‘beleven’, willen wij ons niet beperken tot beeld en tekst op het internet of in een brochure. Daarom hebben wij een unieke woonbelevingswinkel ingericht. Men kan bij ons virtueel een woonomgeving beleven en een woning 'binnen gaan'. Met behulp van moderne digitale technieken kunnen potentiële kopers zo op ware grootte door een woning wandelen.

Alle informatie omtrent de verkoop wordt opgeslagen in een digitaal dossier waar je als verkoper middels een eigen inlogcode 24 uur per dag toegang toe hebt!


Successen deel je samen!
Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Wat we afspreken komen we na want een succesvolle verkoop van de woning is natuurlijk voor zowel verkopers als onszelf het grote streven! Bekijk hier onze reviews.

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring