Mijn favorieten

Woning verkopen

Aangenaam, U maakt kennis met Het Waare Huis.

Wij als makelaars zijn er op uit om het u als opdrachtgever zo makkelijk mogelijk te maken. Wij bedienen de markt met woningen in alle prijsklassen. We kennen de woningmarkt in de regio ’s-Hertogenbosch en Rosmalen als geen ander. De makelaars waarmee u bij Het Waare Huis te maken krijgt wonen en werken in uw woonomgeving. Wij behartigen met overtuiging uw belangen en wij staan u met raad en daad terzijde. Dit levert maatwerk op. We zorgen voor betrouwbaar advies dat gericht is op uw persoonlijke situatie. Tijdens ons eerste bezoek zal een van onze beëdigde NVM makelaars samen met u een inventarisatie maken van uw woning en uw woonomgeving. Woont u in een dynamische wijk of in een rustige buurt, is er een school of een zwembad in de nabijheid van uw woning, zijn het station of de snelweg makkelijk bereikbaar? Zo weten we precies wat uw woning bijzonder maakt. Zo kunnen we de positieve eigenschappen van uw woning benadrukken. Uw woning wordt op beeld vastgelegd door een professioneel fotograaf en tevens behoort een 360 graden opname tot onze standaard. Ook zorgen we duidelijke plattegrondtekeningen. De potentiële koper krijgt hierdoor een helder beeld van uw woning.

Omdat wij vinden dat wonen alles heeft te maken met beleven willen wij ons niet beperken tot beeld en tekst op het internet of brochure. Daarom hebben wij een unieke woonbelevingswinkel ingericht. Men kan bij ons virtueel een woonomgeving beleven en een huis binnen gaan. Met behulp van moderne digitale technieken kunnen potentiële kopers op ware grootte door uw woning wandelen.

Het Waare Huis werkt transparant. Wij houden niet van vervelende verrassingen. Afspraak is bij ons afspraak. Stapsgewijs bepalen wij samen met u, de opdrachtgever, uw verkoopproces. Ons eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Wij stellen  de waarde van uw woning vast en  waarna U  een op maat gemaakt verkoopadvies ontvangt.  U krijgt van ons een vrijblijvende offerte voor onze werkzaamheden.

Een persoonlijke aanpak
Allemaal vragen waarop wij u graag antwoord geven in een vrijblijvend persoonlijk gesprek tijdens een bezoek aan uw woning. Tijdens deze afspraak voeren we een gratis waardebepaling uit. Ook laten we u zien hoe de markt op dit moment beweegt, wat de opbrengsten van vergelijkbare woningen zijn en adviseren u in de te volgen strategie nadat wij uw situatie onder de loep hebben genomen. Een persoonlijke aanpak waarbij wij beseffen dat geen enkele verkoop hetzelfde is.

Een perfect uitgekiende verkoopstrategie
Het is voor u belangrijk dat uw woning voor de hoogst haalbare prijs binnen de afgesproken prijs verkocht wordt. Wij stellen alles in het werk om tegen marktconforme tarieven uw huis aan een zo breed mogelijk publiek aan te bieden. We doen dit onder andere via gedrukte en digitale brochures van uw woning, buurtmailings, professionele fotografie, 2 en 3 dimensionale verkooptekeningen, advertenties in dag- en weekbladen, presentatie in onze etalage, verkoopstyling van uw woning én alle informatie van uw woning wordt opgeslagen in een digitaal dossier met een eigen inlogcode waar tot u 24 uur per dag toegang heeft!

Uniek
Met een uniek touch screen scherm dat in onze etalage is aangebracht kan iedereen, ook buiten kantooruren, van buitenaf door het woningaanbod scrollen en direct interesse tonen. Uw woning is dan ook geen moment buiten beeld!

Uw succesvolle verkoop is ons succes
Als er klantcontact heeft plaatsgevonden met een potentiële koper voor uw woning brengen we u meteen op de hoogte hoe het staat met de verkoop. Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Wat we afspreken komen we na want een succesvolle verkoop van uw woning is natuurlijk voor zowel u als ons het grote streven!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring