Goedemiddag

Verhuur De Vesting gestart

Inschrijven tot 13 maart 10:00 uur

Ben je op zoek naar gelijkvloers wonen in een licht appartement dichtbij voorzieningen én de Groote Wielenplas? De verhuur van plandeel De Vesting in het nieuwe centrum van De Groote Wielen is vanaf 27 februari gestart! De kale huurprijzen variëren van € 995,- tot € 1.086,- per maand. Het is verplicht een parkeerplaats te huren voor € 35,- per maand en de servicekosten bedragen € 40,- per maand.

Waar vind je alle benodigde informatie?

Om een appartement te kunnen huren, gelden zowel minimale- als maximale inkomenseisen. Meer informatie hierover en over de verhuur(voorwaarden) en zaken als bijvoorbeeld de afwerking van de appartementen vind je op de projectenwebsite.

Appartement van je keuze

Je kan alle appartementen per verdieping bekijken op de projectenwebsite ‘De Vesting’ onder ‘Aanbod’. Klik op een verdieping en vervolgens een appartement van je keuze. Per appartement kan je alle relevante informatie bekijken, zoals de huurprijs, de servicekosten, de sfeerplattegrond, kenmerken en de technische omschrijving met afwerking van de appartementen.

Oplevering kwartaal 3 2023

De bouw vordert volgens planning. Dit betekent dat we de oplevering al verwachten in het derde kwartaal van dit jaar.

Hoe gaat de verhuur in zijn werk?

Via je account kun je inloggen en je inschrijven voor één of meerdere appartementen van je voorkeur. Heb je nog geen account? Dan schrijf je je eerst in als geïnteresseerde.

Planning

  • 27 februari tot 13 maart 10.00 uur – Mogelijkheid tot inschrijven voor (een) huurappartement(en)
  • 13 maart – toewijzing van de appartementen

Heb je een appartement toegewezen gekregen? Dan heb je de mogelijkheid om extra documenten aan te leveren.

Auteur Het Waare Huis
Datum 27 februari 2023
Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren