Beschikbaar

Tuinenrijk veld 4

Rosmalen
 • Vanaf  107m²
€ 427.400 - € 624.900 v.o.n.
Omschrijving

Tuinenrijk | 28 eengezinswoningen Tuinenrijk, zoooveel groen! Groen kleurt je leven. Het geeft rust, energie en nodigt uit om het buitenleven op te zoeken. Dit alles komt samen in Tuinenrijk, een centraal gelegen woonwijk in de Groote Wielen in Rosmalen. Deze nieuwe wijk ligt op een steenworp afstand van het nieuwe winkelcentrum De Groote Wielen en campus De Lanen. Naast de centrale ligging in de Groote Wielen krijgt Tuinenrijk ook…

Tuinenrijk | 28 eengezinswoningen

Tuinenrijk, zoooveel groen!
Groen kleurt je leven. Het geeft rust, energie en nodigt uit om het buitenleven op te zoeken. Dit alles komt samen in Tuinenrijk, een centraal gelegen woonwijk in de Groote Wielen in Rosmalen. Deze nieuwe wijk ligt op een steenworp afstand van het nieuwe winkelcentrum De Groote Wielen en campus De Lanen.

Naast de centrale ligging in de Groote Wielen krijgt Tuinenrijk ook een bijzonder duurzaam en natuurlijk karakter. Zo heeft elk veld een binnentuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen in een beschutte omgeving. Ook creëert de binnentuin meer afstand tussen de woningen onderling waardoor in de achtertuin meer privacy ontstaat. En terwijl jij geniet van je privacy hebben de kinderen alle ruimte om te spelen met buurtgenootjes in de kindvriendelijke binnentuin.

Niet alleen je woonomgeving is groen, maar ook je woning zelf. Alle woningen voldoen aan de BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw) en worden als eerste woningen in de wijk De Groote Wielen voorzien van een bodemwarmtepomp en voorzien van voldoende zonnepanelen. Dit betekent dat je geen last hebt van de sterk stijgende gasprijzen.

Na de succesvolle start verkoop van veld 2 en veld 3a kunnen we nu het heugelijke nieuws melden dat we binnenkort starten met de verkoop van de volgende fase in Tuinenrijk, Veld 4. 28 eengezinswoningen met een grote diversiteit aan woningtypen zoals rij- en hoekwoningen en enkele tweekappers.

Alle woningen in veld 3 zijn inmiddels verkocht.

Op de projectwebsite is de digitale brochure, prijslijst, verkoopdocumentatie en overige informatie beschikbaar.

Toon meer Lees minder
De omgeving
  Het Waare Huis

  Met aandacht maken we alles mooier

  Kies voor onze unieke aanpak!

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Cookie melding

  Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

  Accepteren