Goedemiddag

Je huis verkopen in de herfst

De herfst is het seizoen waarbij iedereen het liefste lekker warm binnen zit en de bladeren van de bomen vallen. Daarnaast is de herfst ook een mooi seizoen om je huis te verkopen. Met de juiste aanpak kan je een mooie verkooppresentatie laten maken in de herfst maanden.

Gezelligheid

Een groot verschil tussen de zomer en herfst is dat we in de zomer het liefste buiten zitten en in de herfst juist liever binnen zitten. Lekker warm voor de kachel met een lekkere kop koffie of thee en een knus deken. Dat geeft een heerlijk warm gevoel. In dit seizoen moeten de potentiële klanten dat warme gevoel ook voelen. Als de foto’s worden gemaakt steek dan de kachel of openhaard aan (indien deze aanwezig is).

Het ruiken van de herfst

Gezonde lucht van buiten is belangrijk voor elk huis en zeker tijdens een bezichtiging. Een potentiële koper heeft binnen enkele seconde een oordeel over het huis, daar is de geur een groot onderdeel van.  De herfst is ideaal om de eerste indruk te beïnvloeden met geuren. Dit seizoen heeft namelijk de meeste kenmerkende geuren van alle seizoenen. Zorg wel dat je de geur subtiel introduceert, waardoor het niet gaat overheersen.

Temperatuur is de sleutel

Het wordt kouder buiten en de dagen worden korter. Hierom is het belangrijk dat je tijdens bezichtigingen een fijne temperatuur hebt in het huis. Hierdoor zullen kijkers langer de tijd nemen.

Herfst en jouw tuin

De herfst doet mooie dingen met de natuur en ook met jouw tuin. Naast deze mooie kleuren kunnen er ook slechte dingen gebeuren. Door het weer in de herfst kan het glad worden in de tuin, zorg er daarom voor dat de potentiële klanten niet uitglijden als ze de tuin bekijken. Hoe mooi de kleuren van de bladeren ook zijn, is het uitvallen van deze bladeren niet echt goed voor de sfeer in de tuin. Plant hierom wat winter harde planten om deze sfeer te behouden.

Verhuisplannen?
Onze makelaar komt graag vrijblijvend bij je langs
news-cta
Auteur Het Waare Huis
Datum 25 oktober 2022
Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren