NVM Open Huizen Dag

Goed voorbereid op pad

Lees hier alle tips om goed voorbereid op pad te gaan tijdens de NVM Open Huizen Dag op 30 september. Tips van onze makelaars en enkele tips van de financiële adviseurs waar Het Waare Huis mee samenwerkt.

Tips van de makelaar

Bepaal je budget
Door het vaststellen van jouw maximum budget weet je wat je kan kopen. Hierdoor ga je ook niet kijken naar een woning die buiten jouw budget valt. Dit kan namelijk voor teleurstelling zorgen. Onze financieel adviseurs helpen jou graag bij het vaststellen van je maximum budget.

Omschrijf jouw droomwoning doormiddel van een wensenlijst
Je budget is vastgesteld, hierdoor weet je wat mogelijk is. Maar wat zoek je in een woning? Hoeveel slaapkamers wil je? Wil je een tuin? Wil je een schuur of juist niet? Wil je een open keuken? Welke opstelling wil je graag? Door al jouw wensen op een rijtje te zetten kan je gerichter zoeken.

Bepaal ook de wensen voor de omgeving
Je hebt een lijst gemaakt met alle wensen die jij hebt voor een woning, maar je hebt wellicht ook wensen voor de omgeving. Je kan jouw droomhuis hebben gevonden, maar misschien staat deze niet in een buurt waar jij wilt wonen. Wat doe je dan? Welke voorzieningen wil je dichtbij hebben en welke juist niet. Wil je meer in de stad of meer richting de polder? Door beide lijsten samen te voegen, kan jij gerichter op zoek naar jouw droomwoning.

Kijk op Funda of op onze website welke woningen meedoen
Al je wensen zijn in beeld. Kijk op Funda of op onze website welke woningen meedoen aan de NVM Open Huizen Dag. Welke woningen passen bij jouw wensen?

Maak een lijst met woningen die je wilt gaan bezichtigen
Heb je enkele woningen gevonden die passen bij jouw wensen?  Maak hier een lijst van en zet de woning met de meeste voorkeur bovenaan. Het is verstandig om nog een extra lijstje te maken met alternatieve woningen waar je indien nodig op kan terugvallen.

Bekijk de omgeving van de woningen vooraf
Je ziet de foto’s wel van de woningen, maar dit is een moment opname. Indien mogelijk is het verstandig om rond te kijken binnen de wijk in de ochtend of avond, zodat je een beter beeld krijgt van de wijk.

Stel alvast wat vragen op die je kan stellen
Je kan tijdens de NVM Open Huizen Dag erg overweldigd worden. Daarom is het verstandig om van te voren alvast wat vragen op te stellen. Zo weet je zeker dat je die niet vergeet te stellen.

Vergeet niet om aantekeningen en eventueel foto’s te maken
Als je meerdere woningen gaat bezichtigen raden wij jouw aan om aantekeningen en foto’s te maken. Zo haal je niet alle informatie van de verschillende woningen door elkaar en kan je achteraf de goede en slechte punten van elke woning langs elkaar leggen.

Tijdens de NVM Open Huizen Dag spreek je vaak met de verkopers
Maak hier gebruik van want niemand kent de woning zo goed als de verkopers.

Vrijblijvend advies!

Jouw huis verkopen?

Weet wat jouw huis waard is en bereken direct de geschatte waarde.

Bereken direct
Financieel advies

De tips

Bekijk de status van het onderhoud aan de woning

Het is tijdens een oriënterende bezichtiging wel belangrijk dat je een aantal dingen goed bekijkt. Waaronder de status van het onderhoud dat is verricht aan de woning. Wil jij namelijk een woning waar je zelf niks meer aan hoeft te doen?

 

Bekijk het bouwtechnische plaatje goed

Dit is in vele gevallen belangrijk. Als er bijvoorbeeld de wens is om te verbouwen. Aan de hand van het bouwtechnische plaatje kan je een beter beeld schetsen over de status van de woning.

 

Kijk eens naar de veiligheid van de woning

Het is belangrijk dat jij bij een woning een veilig gevoel krijgt. Dit is voor iedereen verschillend. De ene persoon voelt zichzelf al snel veilig, maar iemand anders voelt zichzelf pas veilig als er bijvoorbeeld een alarmsysteem is geïnstalleerd.

Wie jarig is trakteert!

Ons jubileumjaar

Geef je ons in 2023 schriftelijk opdracht voor de verkoop van jouw woning? Dan krijg je bij ons de woningpresentatie ter waarde van €559,- cadeau!

 • Kennismakingsgesprek
 • Verkoopvoorstel inclusief waardebepaling
 • Advies verkoopklaar maken woning
 • Professionele fotografie
 • 360 graden fotografie
 • Sneak preview video (teaser)
 • Woningvideo
 • Digitale plattegronden 2D en 3D
 • Officieel inmeetrapport
 • Woningbrochure
 • Plaatsing op Funda
 • Blikvanger op Funda (banner voor extra resultaat en zichtbaarheid van de woning)
 • Plaatsing op onze eigen website
 • Social media aandacht
 • Digitale raampresentatie
Claim jouw gratis woningpresentatie
Onze diensten

Verkopen

Als je besluit je huis te verkopen begin je met de vraag: wat is mijn huis waard? Bij Het Waare Huis combineren we een vrijblijvende waardebepaling graag met een kennismakingsgesprek. Zo leren we je kennen en weten we wat jouw wensen en verwachtingen zijn rondom de verkoop van je huis.

Bekijk dienst

Kopen

Een nieuw huis vinden op jouw gedroomde locatie in Rosmalen en omgeving. Bij Het Waare Huis lopen we niet weg voor uitdagende woondromen. Integendeel, als jouw aankoopmakelaar denken we graag in mogelijkheden en creëren we kansen om je slagkracht te vergroten.

Bekijk dienst

Taxatie

Heb je een huis gekocht of wil je je hypotheek aanpassen? Hypotheekverstrekkers willen dan graag weten wat je huis waard is. Hier kunnen wij bij helpen. Onze Register-Taxateurs maken graag een NWWI gevalideerd taxatierapport voor je, waarmee jij een hypotheek kunt aanvragen of de voorwaarden van de huidige hypotheek kunt aanpassen. Ons rapport wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Bekijk dienst

Nieuwbouw

Het Waare Huis is bijzonder actief als nieuwbouwmakelaar in de regio Rosmalen en Den Bosch. Bij een nieuwbouwwoning kan je niet door het huis lopen en zien wat je koopt. Daarom komt het bij nieuwbouw aan op een makelaar die begrijpt dat je iets meer zekerheid wilt. Een spannend proces waarbij we samen van jouw nieuwbouwwoning een echt thuis maken.

Bekijk nieuwbouw

Financieel advies

Wij willen er alles aan doen om je woondroom uit te laten komen. Dat betekent dat we niet alleen hulp bieden bij het vinden van je huis, maar je ook de juiste weg wijzen voor het afsluiten van passende hypotheek waarmee je nog jaren zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe huis.

Bekijk dienst

Stylingadvies

Om een woning aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers, moeten ze makkelijker door het interieur kunnen kijken. Hierdoor worden woningen sneller en voor een betere prijs verkocht. Studio Blouw kan je daarbij helpen. Zij zorgen voor een perfecte presentatie en laat kijkers beleven hoe heerlijk het is om in jouw huis te wonen.

Bekijk dienst
Leer ons kennen

Onze specialisten

Willem Janssen

Makelaar / Directeur

Martijn Vosmar

Makelaar

Jasper van den Broek

Makelaar

Marieke van den Akker

Kandidaat makelaar

Ilse Rooijakkers

Office manager

Floris Heeringa

Backoffice medewerker

Nicole van Grunsven

Commercieel medewerker

Mitchell Zenhorst

Vastgoedadviseur

Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren