Mijn favorieten

Onze medewerkers

Het Waare Huis

Willem Janssen
Willem Janssen
Makelaar & Taxateur Wonen
Willem heeft reeds 27 jaar ervaring in de makelaardij. Zowel voor particulieren als professionele opdrachtgevers is hij adviseur in de sector. Naast NVM makelaar is hij nieuwbouwspecialist en heeft hij 12 jaar ervaring als directeur van Het Waare Huis.

Willem is een creatieve doorzetter met hoog verantwoordelijkheidsgevoel die weet van aanpakken. Zijn persoonlijke passie is om de woondroom van zijn klanten te realiseren. Voor de professionele opdrachtgevers weet hij consumenten voorkeuren te vertalen naar woonproducten. Door creatief denken mogelijkheden ontwikkelen om kopers en verkopers eenvoudig bij elkaar te brengen.
Martijn Vosmar
Martijn Vosmar
Makelaar & Taxateur Wonen
Martijn Vosmar is al meer dan 10 jaar als makelaar & kantoormanager werkzaam bij Het Waare Huis makelaars. Voorafgaand aan de opleiding Makelaardij & Vastgoed heeft hij tevens de hotelschool afgerond.

Martijn is vanaf het voortraject betrokken bij tal van nieuwbouwontwikkelingen in de omgeving en heeft een ruime ervaring in de bestaande bouw als (beëdigd) NVM makelaar / taxateur Wonen.

Dienstverlening is volgens hem een breed begrip waarbij het "ontzorgen" van de klant altijd centraal staat. Martijn heeft een groot (sociaal) netwerk en woont in Rosmalen.
Jasper van den Broek
Jasper van den Broek
Makelaar & Taxateur Wonen
mr. Jasper van den Broek heeft ruim 15 jaar ervaring als (beedigd) NVM makelaar/taxateur binnen de makelaardij in de regio. Na zijn opleiding Makelaardij en Vastgoed studeerde hij rechten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, zijn specialisatie ligt bij vastgoed.

Jasper woont in de buurt, kent de regio goed en hecht veel waarde aan een goed en betrouwbaar advies. Hij gaat graag samen met u het proces in van de verkoop van uw huidige woning en de zoektocht naar uw nieuwe droomwoning!
Suzan Gollenbeek
Suzan Gollenbeek
Kandidaat-Makelaar
Suzan Gollenbeek werkt als kandidaat makelaar bij Het Waare Huis.
Ze is gedreven, precies en houdt van duidelijke communicatie. Daarnaast beschikt zij over een flinke portie enthousiasme, de gewenste vakkennis en kent zij de regio Rosmalen op haar duimpje.

Bij Suzan bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar persoonlijke zorg en aandacht.
Hanneke van der Plas
Hanneke van der Plas
Kandidaat-Makelaar / medewerker Backoffice
Hanneke van der Plas is als backoffice medewerkster vanuit kantoor belangrijk als het gaat om het gehele administratieve proces rondom de verkoop / verhuur. Zij is eind 2012 afgestudeerd aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan Fontys Hogeschool te Eindhoven en is sindsdien werkzaam binnen de makelaardij in Rosmalen.

Hanneke woont al bijna haar gehele leven in Rosmalen. Ze heeft hier zowel op de basisschool als op de middelbare school gezeten en kent de omgeving dan ook goed.
Marieke van den Akker
Marieke van den Akker
Backoffice medewerker
Marieke van den Akker is werkzaam als backoffice medewerker. Ze is verantwoordelijk voor het gehele administratieve proces rondom de verkoop / verhuur. Met haar afgeronde HBO opleiding Commercieel Communicatie Management en haar werkervaring in commerciële functies (in zowel binnen- als buitendienst) voelt zij zich als een vis in het water als het om communicatie gaat. De woningmarkt heeft haar volle interesse en daarom volgt zij naast haar werk de opleiding Kandidaat Makelaar.

Marieke is geboren en getogen in 's-Hertogenbosch en kent de regio uitstekend. Met haar enorme passie voor de woningbranche en haar enthousiasme zit ze bij ons helemaal op haar plek!
Aya Hustings
Aya Hustings
Nieuwbouwconsulente
Aya Hustings werkt als nieuwbouwconsulente bij Het Waare Huis. Met haar afgeronde HBO opleiding Management Economie en Recht en al ruim 5 jaar ervaring met de verkoop van nieuwbouwprojecten weet Aya precies waar ze het over heeft.

Met veel enthousiasme en professionaliteit staat Aya klaar voor opdrachtgevers en klanten. Alle nieuwbouwprojecten kent ze van binnen en buiten waardoor zij veel vragen direct kan beantwoorden.

Aya is geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch en kent de regio uitstekend. Met een enorme passie voor wonen zit zij bij ons helemaal op haar plek en is ze een onmisbare schakel binnen ons kantoor!
Ellen Diederen
Ellen Diederen
Commercieel medewerker Frontoffice
Ellen Diederen werkt als Commercieel medewerkster Frontoffice bij Het Waare Huis, zij is breed georiënteerd met ruim 20 jaar ervaring op secretarieel en office management-gebied.

Ellen is uw eerste aanspreekpunt binnen ons makelaarskantoor. Zij is enthousiast, betrokken en draagt graag haar steentje bij aan de verkoop van uw woning of de zoektocht naar uw Waare (t)huis!
Nicole van Grunsven
Nicole van Grunsven
Commercieel medewerker Frontoffice
Nicole van Grunsven is sinds 1 januari 2019 werkzaam bij Het Waare Huis als commercieel frontoffice medewerkster. Met haar passie voor huizen en mensen zit zij hier helemaal op haar plek.

Als eerste aanspreekpunt helpt Nicole u graag met enthousiasme en professionaliteit in de zoektocht naar uw nieuwe woning en bij de verkoop van uw woning.

Het kopen en verkopen van uw huis is immers een bijzondere gebeurtenis die prettig moet verlopen.
Lonneke Snellen
Lonneke Snellen
Marketing en Communicatie specialist