Informatiebijeenkomst

Voordelen duurzame nieuwbouwwoning

Samen met Huis & Hypotheek Rosmalen organiseren wij op dinsdag 22 november een informatiebijeenkomst. Wij informeren je graag over de voordelen van het kopen van een duurzame nieuwbouwwoning en geven je inzicht in de financiële voordelen van een duurzame nieuwbouwwoning.

Informatiebijeenkomst

Wat kan je deze avond verwachten?

Tijdens deze avond nemen wij je mee in alle aankomende nieuwbouwplannen in Rosmalen en de financiële voordelen van een duurzame woning. De woningmarkt is sinds enkele maanden behoorlijk verandert. De rente is hoger, de verkoopwaarde van een bestaande woning lijkt de top te hebben bereikt en de energiekosten zijn flink gestegen. Het kopen van een nieuwbouwwoning lijkt in eerste instantie kostbaar. Maar is dat op de lange termijn ook echt zo?

In de basis verschillen de hypotheekrente voor een nieuwbouwwoning en een bestaande woning niet veel van elkaar. Het totale plaatje van de vaste lasten bij een duurzame nieuwbouwwoning is juist gunstiger. Graag nodigen wij je uit voor onze informatiebijeenkomst op 22 november. Tijdens deze avond nemen wij je mee aan de hand van een rekenvoorbeeld dat de aanschaf van een duurzame nieuwbouwwoning erg interessant is.

Koffiehuis in Rosmalen
Praktische informatie

Datum en tijd(en)

Dinsdag 22 november

  • Eerste sessie start 18:30 – einde 19:30
  • Tweede sessie start 20:00 – einde 21:00

Locatie

  •  ’s Koffiehuis, Raadhuisstraat 1 in Rosmalen
Direct inschrijven
Informatiebijeenkomst

Dinsdag 22 november

Wij nemen je mee in alle aankomende nieuwbouwplannen in Rosmalen en de financiële voordelen van een duurzame woning.

Makelaar Martijn Vosmar van Het Waare Huis
Het Waare Huis

Met aandacht maken we alles mooier

Kies voor onze unieke aanpak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie melding

Het Waare Huis maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en statistische gegevens van bezoekers bij te houden.

Accepteren