Mijn favorieten

Wil jij ook het beste verkoopresultaat voor jouw woning?

Meest verkopende makelaar van Rosmalen
 
Klanten geven Het Waare Huis een 8,7 gemiddeld op Funda!
 
Huizenprijzen stijgen enorm de afgelopen jaren!
Door te starten met een gratis en vrijblijvende waardebepaling kunnen we samen de ideale verkoopstrategie voor jouw woning bepalen.

Vervolgens zorgen wij voor het beste aanbod, met jouw wensen als uitgangspunt.

Wij houden onze lijnen kort en zijn elke avond en in het weekend geopend. Daarnaast werken we altijd in duo's. Zo heb je niet één, maar meerdere makelaars die voor je werken. De makelaars kunnen zo het verhaal van de woning, maar ook jouw persoonlijke verhaal overbrengen aan kandidaat kopers.


Service en aandacht voor jou

Het team van Het Waare Huis staat klaar om jou te begeleiden bij het verkopen van jouw woning. Onze deskundige NVM makelaars hebben ruime ervaring om het beste verkoopresultaat te realiseren.
 

Wat is voor jouw belangrijk?

  • Verkoopsnelheid
  • Verkoopopbrengst
  • Verkoopkosten
Een woning is één van je allerbelangrijkste bezittingen, dat beseffen wij ons maar al te goed. Wij vinden het als makelaar belangrijk dat onze dienstverlening zoveel mogelijk aansluit bij jouw wensen. Daarom mag je zelf kiezen wat voor jou het belangrijkste is.

In de afgelopen vijf jaar steeg de gemiddelde waarde van een woning in Rosmalen enorm! Wil jij ook nog meeprofiteren van deze stijging?

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring