Mijn favorieten

Woning ruilen

De woningmarkt zit nog steeds vast. Het lijkt erop dat dit nog wel even zo zal blijven. Er zijn veel huiseigenaren die willen verhuizen. Mensen die kleiner willen wonen, of juist groter. Er is dus wel degelijk veel vraag! Het gaat vaak helemaal niet om de financiële crisis, maar de mensen zijn gewoon voorzichtig.

Er zijn veel mensen die hun volgende droomhuis al hebben uitgezocht. Nu moet alleen de eigen woning nog verkocht worden. Vaak heeft iemand daar ook al zijn oog op laten vallen. Diegene moet alleen eerst zijn eigen woning ook nog verkopen. Als er zo een aantal mensen zijn kunnen zij een treintje vormen. Als zo’n treintje bekend wordt, gebeurt het wel eens dat eigenaar van de duurste woning de goedkoopste woning koopt. Alles schuift dan door en de eigenaar van de duurste woning beperkt zo zijn risico enorm.

Tevens willen sommige huiseigenaren bonussen uitloven aan kopers om hun huis extra aantrekkelijk te maken. Ook kunnen een aantal deelnemers van een woningtreintje de krachten bundelen. Zo kunnen er gezamenlijk bonussen worden afgesproken die voor sommige starters of doorstromers zo aantrekkelijk zijn (bijv. t.b.v. een verbouwing of ter afdekking van hypotheekrestschuld) dat een treintje een "boost" krijgt en in zijn geheel verkocht wordt. Hier liggen grote kansen via Het Waare Huis. Veel van deze potentiele woningtreintjes zijn echter onbekend...

Maak uw woonwensen bekend bij Het Waare Huis
Daarom is het belangrijk dat u als koper of als verkoper ons op de hoogte brengt van uw woonwensen. Het Waare Huis maakt dergelijke treintjes van woningen visueel eenvoudig en duidelijk inzichtelijk. Er hoeft geen complexe database te worden ingevuld. Uw woonwensen zijn tenslotte al bekend!


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring