Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Empelseweg 32 B in Rosmalen 5241 NA

Empelseweg 32 B

5241 NA Rosmalen
Vraagprijs € 452.500,- k.k.
073-5236465

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Landelijk wonen in het Kanaalpark aan de Empelseweg 32 C op een riant bouwkavel van 1165 m²!

Omgeving
Op een unieke locatie aan de Empelseweg 32 C te Rosmalen is een mooi bouwkavel beschikbaar. Het oude perceel is verdeeld in 6 bouwrijpe bouwkavels, 4 vrijstaande woningen en 2...
Lees meer

Omschrijving

Landelijk wonen in het Kanaalpark aan de Empelseweg 32 C op een riant bouwkavel van 1165 m²!

Omgeving
Op een unieke locatie aan de Empelseweg 32 C te Rosmalen is een mooi bouwkavel beschikbaar. Het oude perceel is verdeeld in 6 bouwrijpe bouwkavels, 4 vrijstaande woningen en 2 geschakelde woningen. De woningen zijn zo gegroepeerd om een erf te creëren waarbij men samen komt. Momenteel zijn er 4 van de 6 kavels verkocht. Zij zullen begin 2020 starten met de bouw.

Vanaf het perceel heeft u een fraai uitzicht over het nieuwe Maximakanaal. De kavel ligt in de directe nabijheid van het levendige Centrum van Rosmalen met al zijn vele voorzieningen. De kavel behoort tot de wijk "Het Ven" waar zich ook een school bevindt. Het treinstation is gemakkelijk bereikbaar. De aansluiting met de A2 maakt dit een aantrekkelijke plek om uw droomhuis te bouwen.

Kanaalpark
Langs het Maximakanaal ligt sinds 2015 een langgerekt natuurgebied, het kanaalpark. Dit landschapspark strekt zich uit van Berlicum tot aan de Maas. De Rosmalense Aa vormt de kern van het kanaalpark. Dit is een volledig nieuwe beek en vormt een ecologische verbindingszone tussen de Aa en de Maas over een lengte van zes kilometer.

Uw droomhuis op deze unieke plek
Uw eigen woning bouwen! U kunt zelf het aantal kamers in uw woning bepalen. U bepaalt waar er geslapen wordt of waar gewerkt, of waar de grote woonkeuken komt. Maar ook keuzes maken in welke materialen er worden gebruikt. Hoe komt de gevel er uit te zien en welke sfeer ademt straks uw droomhuis uit? Uiteindelijk ontwerpt en bouwt u een woning die helemaal bij u past. U dient wel rekening te houden met reeds bepaalde stedenbouwkundige uitgangspunten.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek zodat wij uw wensen verder kunnen bespreken.

Extra mogelijkheid:
Het ontwerpen en bouwen van een eigen huis is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid.
Daarom biedt bijvoorbeeld Wolters Vastgoed uit Vught de mogelijkheid om u te begeleiden tijdens het ontwerp en bouwproces. U kunt hierbij denken aan een begeleiding in een architectenkeuze, de begeleiding van het vergunningentraject en de uitvoering van de bouw.

Op dit moment is er door Wolters Vastgoed een ontwerp opgemaakt van een mogelijke woning die past binnen het vigerende bestemmingsplan.

Neem voor meer informatie contact met ons op.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 452.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan water en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 1116 m² Kadasteroppervlakte 1116 m² Kadastrale gegevens Gemeente 's-Hertogenbosch Sectie H Perceelnummer 6890 Oppervlakte 1116 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Empelseweg 32 B, 5241 NA Rosmalen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring