Het Waare Huis

Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat 2
5241 TC Rosmalen
Tel: 073 - 523 64 65
info@hetwaarehuis.nl
Parktuinen fase 2 C - De Lanen Koopaanneemsom € 305.000,- tot € 525.000,-
 in Rosmalen 5245 CP

Omschrijving

Parktuinen 2 C | 26 koopwoningen

In het nieuwbouwproject Parktuinen in Rosmalen woon je op een plek waar het altijd voelt als vakantie. Deze woonbuurt ligt in De Lanen in De Groote Wielen, een aantrekkelijke wijk die wordt gekenmerkt door statige singels, groene lanen, intieme woonstraten en lommerrijke parken. Drie architecten werkten samen aan unieke woningontwerpen die toch duidelijk één familie vormen. Loop er maar eens rond en bekijk de mooie ontwerpen en leuke detailleringen.

Natuur als buur
Parktuinen is onderdeel van De Groote Wielen, waar je kunt genieten van het vele groen in de woonbuurten. Je wandelt zo naar het aangrenzende Kanaalpark, een perfecte omgeving om even de rust op te zoeken. Voor waterliefhebbers is er de waterplas met ongekende mogelijkheden voor sport en recreatie. Heerlijk wandelen langs de oevers van de waterplas, vissen, roeien, surfen, lekker zonnen op het strand: het kan allemaal in De Groote Wielen.

Gasloos genieten
Nieuwbouwwoningen worden in Nederland tegenwoordig duurzaam en gasloos gebouwd. Maar wat betekend dat eigenlijk? In Parktuinen zorgen we naast een optimale isolatie voor energiebesparende installaties zoals vloerverwarming, een warmtepomp, zonnepanelen en een bijzonder energiezuinig ventilatiesysteem! Hiermee wordt de CO2 uitstoot beperkt, woon je comfortabel én voldoet je nieuwe thuis direct aan de nieuwe energie-eisen.

Schrijf je in voor de woning van jouw keuze
Wil je wonen in Parktuinen? Stuur dan uiterlijk op 16 maart a.s. je voorkeursformulier in en kom in aanmerking voor een van de woningen. Het formulier is vanafnu in te vullen op de website parktuinen.nu.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 305.000,- - € 525.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 108 m² t/m 176 m² Inhoud 401 m³ t/m 694 m³ Perceeloppervlakte 135 m² t/m 370 m² Start Verkoop 05-03-2020 Aantal kavels 26 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 6 Woningtypen Woonhuis