Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Rosmalen 5245 CH

ZuiderLei | Thuis aan de Waterkant

5245 CH Rosmalen

Omschrijving

Nieuwbouwproject ZuiderLei in Rosmalen | 22 twee-onder-één-kapwoningen en 5 vrijstaande woningen

De bijzondere ligging van de 27 woningen in Rosmalen geeft u elke dag weer een vakantiegevoel! Vanaf uw veranda aan de voorzijde van de woningen kijkt u uit over het water en is het heerlijk vertoeven. Droom alvast weg bij de gedachte aan de warme zomeravonden of de prachtige zonsopkomst...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 573.500,- tot € 699.500,- Gebruiksoppervlakte 201 m² t/m 208 m² Inhoud 758 m³ t/m 797 m³ Start Verkoop 04-10-2019 Aantal kavels 27 Vrij 3 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Nieuwbouwproject ZuiderLei in Rosmalen | 22 twee-onder-één-kapwoningen en 5 vrijstaande woningen

De bijzondere ligging van de 27 woningen in Rosmalen geeft u elke dag weer een vakantiegevoel! Vanaf uw veranda aan de voorzijde van de woningen kijkt u uit over het water en is het heerlijk vertoeven. Droom alvast weg bij de gedachte aan de warme zomeravonden of de prachtige zonsopkomst die u welke dag vanaf uw eigen veranda kunt bewonderen.

De woningen bieden u volop de mogelijkheid om in Zuiderlei uw droomhuis te maken. Hier creëert u de woonkeuken aan de voorzijde van de woning met uitkijk over het water. Kookt u liever met uitzicht op de achtertuin? Ook dat is mogelijk. De woningen zijn flexibel indeelbaar. De woningen zijn standaard voorzien van drie slaapkamers, een ruime badkamer en separaat toilet op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping is er meer dan genoeg ruimte om nog een extra slaapkamer(s) te creëren.

Naast een heerlijk terras aan de voorzijde beschikken alle woningen over een grote achtertuin. Vanuit uw tuin heeft u toegang tot de (houten) garage. Aan de achterzijde van uw woning heeft u de beschikking over twee parkeerplaatsen.

De woningen aan de waterkant zijn comfortabele woningen die helemaal klaar zijn voor een energiezuinige toekomst. Het wooncomfort is optimaal en het (energie)verbruik minimaal. De vloerverwarming, goede isolatie en het ventilatie systeem zorgen het hele jaar voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Door slimme technologieën zijn er veel nieuwe gemakken in de woning en is uw energieverbruik altijd inzichtelijk. De zuinige warmtepomp, de zonnepanelen en de balans ventilatie zorgen ervoor dat alle warmte optimaal wordt benut.

Wilt u wonen op een unieke plek aan de waterkant? Dan is dit de kans!
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 573.500,- - € 699.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 201 m² t/m 208 m² Inhoud 758 m³ t/m 797 m³ Start Verkoop 04-10-2019 Aantal kavels 27 Vrij 3 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 5245 CH Rosmalen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.