Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Canal Parc Veste
5241 NA Rosmalen
Koopaanneemsom € 305.000,- tot € 455.000,- Verkocht
073-5236465

Kenmerken

Aantal kavels 6 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Canal Parc Veste | 6 Riante bouwkavels

Zelf het aantal kamer bepalen. Hier wordt gewoond, daar wordt geslapen en gewerkt, hier komt de grote woonkeuken. Of juist alles openlaten en licht en lucht hun werk laten doen? Maar ook keuzes maken over het aanzien van de woning; welke materialen...
Lees meer

Omschrijving

Canal Parc Veste | 6 Riante bouwkavels

Zelf het aantal kamer bepalen. Hier wordt gewoond, daar wordt geslapen en gewerkt, hier komt de grote woonkeuken. Of juist alles openlaten en licht en lucht hun werk laten doen? Maar ook keuzes maken over het aanzien van de woning; welke materialen worden er gebruikt, hoe komt de gevel eruit te zien, welke sfeer ademt straks uw droomhuis? Uiteindelijk ontwerpt en bouwt u een woning die helemaal bij u past en contracteert u zelf de benodigde partijen zoals a.s. een architect en aannemer.

Het huidige kavel aan de Empelseweg 32 in Rosmalen wordt verdeeld in 6 bouwrijpe bouwkavels, 4 vrijstaande woningen en 2 geschakelde woningen. De woningen zijn zo gegroepeerd om een erf ter creëren waarbij met samen komt. Het algemene erf wordt voorzien van een parkeerhof voor 6 parkeerplekken die beschut wordt door groen. Elke kavel dient op eigen terrein ruimte te bieden aan voldoende parkeerplekken. Het perceel is aangesloten op de drukriolering. Dit houdt in dat al het afvalwater wordt afgevoerd via de drukriolering. De kavel wordt bouwrijp opgelverd, dit betekent dat de kavel wordt voorzien van nutsvoorzieningen. Er zal geen gasaansluiting komen. De woningen dienen zo te worden gebouwd dat ze aan de norm 'Bijna Energie Neutraal Gebouwd' (BENG) kunnen voldoen.

Vanuit het algemene erf wordt er een doorgang gecreëerd waar u naar het Maximakanaal kan wandelen en kan genieten van de natuur.

Interesse? Reageer direct en ontvang de complete informatie.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 305.000,- - € 455.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 220 m² t/m 318 m² Inhoud 788 m³ t/m 1200 m³ Perceeloppervlakte 905 m² t/m 1126 m² Start Verkoop 02-07-2018 Aantal kavels 6 Vrij 6 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 5241 NA Rosmalen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.