Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Zuiderlei - Thuis aan de Laantjes
5245 CB Rosmalen
Koopaanneemsom € 289.900,- tot € 464.900,- Verkocht
073 - 523 64 65

Kenmerken

Aantal kavels 28 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Je wordt wakker, slaat de gordijnen open en met het geluid van het kabbelende water op de achtergrond, kijk je uit over de prachtige oevers van ‘De Lanen’. In een mooie, rijke, groene omgeving, waar je altijd optimaal geniet van pure rust, voel je je gelijk thuis aan de Waterkant, de Laantjes of de...
Lees meer

Omschrijving

Je wordt wakker, slaat de gordijnen open en met het geluid van het kabbelende water op de achtergrond, kijk je uit over de prachtige oevers van ‘De Lanen’. In een mooie, rijke, groene omgeving, waar je altijd optimaal geniet van pure rust, voel je je gelijk thuis aan de Waterkant, de Laantjes of de Singel.

Wonen in Zuiderlei is wonen in de nieuwste wijk De Lanen in de Groote Wielen. ZuiderLei staat garant voor een grote diversiteit aan eigentijdse architectuur. De gezellige, toegankelijke en groene wijk heeft een dorpse uitstraling en ligt tussen de Lunersingel en de Groote Wielenplas in. Een heerlijke plek om te wonen en je kinderen op te laten groeien.

Thuis aan de Laantjes
Verspreid over de Laantjes komen in totaal 28 woningen. Er is keuze uit hofwoningen met een fraaie veranda of twee-onder-eenkapwoningen met een veranda, een zij-uitbouw of een garage. Alle woningen hebben de luxe van 2 eigen parkeerplaatsen en de kavels zijn ruim.
De woningtypen zijn: Diamantvink, Citroenzanger en Edelzanger.

Meer informatie?
De digitale brochure staat voor u klaar. Hier vindt u meer informatie over de prachtlocatie, de verschillende woningtypes en alles over het kopen van een nieuwbouwwoning. Laat u verrassen & inspireren!
Liever direct naar het beschikbare woningaanbod? Kijk hier.

Wilt u een (T)huis aan de Laantjes? Schrijf u dan nú in via de website van Zuiderlei!
De inschrijftermijn loopt tot en met 8 januari 2018 12.00 uur a.s.
Als u zich als belangstellende registreert, dan ontvangt u het het digitale inschrijfformulier per e-mail. Via dit formulier kunt u zich schrijven voor de woning(en) van uw voorkeur.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 289.900,- - € 464.900,- Indeling Gebruiksoppervlakte 133 m² t/m 185 m² Inhoud 450 m³ t/m 750 m³ Perceeloppervlakte 169 m² t/m 411 m² Aantal kavels 28 Vrij 28 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 5245 CB Rosmalen

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.