Het Waare Huis

Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat 2
5241 TC Rosmalen
Tel: 073 - 523 64 65
info@hetwaarehuis.nl
Hartje de Lanen Koopaanneemsom € 380.000,- tot € 425.000,-
 in Rosmalen 5245

Omschrijving

Hartje De Lanen | 18 twee-onder-één-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen

Tussen groen en blauw...

Hartje de Lanen wordt een mooie groene woonbuurt in de geliefde wijk de Groote Wielen, ten oosten van 's-Hertogenbosch. De bijzondere ligging tussen het groen en het water gold als inspiratiebron voor de inrichting voor het project wat letterlijk in het hart van het wijkdeel De Lanen ligt, tussen de straten Lommergroen en Pastelblauw. Behalve de prachtige natuurlijke omgeving heb je hier alle dagelijkse voorzieningen bij de hand, zoals de grote diversiteit aan winkels, het gezondheidscentrum, scholen en kinderdagverblijven. En wil je net wat meer? Dan zit je zo in hartje 's-Hertogenbosch waar je bourgondisch kunt genieten.

In Hartje De Lanen verrijzen 20 levensloopbestendige woningen, modern en ruim van opzet. Kenmerkend is het gevarieerde straatbeeld met verschillende kleuren gevelsteen, houten gevelbekleding en moderne accenten in de dakkapellen. De woningen zijn gasloos, uiterst duurzaam en comfortabel. Er is keuze uit een ruime tweekapper of een royale vrijstaand geschakelde woning. Wonen, slapen, koken, eten en douchen is allemaal mogelijk op de begane grond. Dat is makkelijk voor nu en later. Heb je gasten of blijven de (klein)kinderen logeren? Dan is daar alle ruimte voor op de vrij indeelbare verdieping. Het uitgekiende ontwerp van de woningen heeft alles in zich voor een onbezorgde toekomst.

Het is nu nog niet mogelijk om een optie te nemen op een woning. Wel kun je je als belangstellende inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

De start verkoop is op op 4 juli 2019 tussen 16:00 - 18:00 uur op het kantoor van de makelaar - Het Waare Huis - Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat 2 Rosmalen. Je bent van harte uitgenodigd op de start verkoop waar de makelaars je graag voorzien van alle informatie omtrent dit mooie project. De v.o.n. prijzen van de woningen worden bij de start verkoop bekend gemaakt, tevens kun je de brochure afhalen en geven we je meer informatie over de inschijfprocedure. Inschrijven op specifieke woningen is mogelijk tussen 4 - 11 juli 2019.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 380.000,- - € 425.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 108 m² t/m 120 m² Inhoud 444 m³ t/m 515 m³ Perceeloppervlakte 202 m² t/m 289 m² Start Verkoop 04-07-2019 Aantal kavels 20 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis