Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in 'S-Hertogenbosch 5236 SM

Empelse Dries

5236 SM 's-Hertogenbosch

Omschrijving

Empelse Dries | 39 woningen

NIEUWBOUW EMPELSE DRIES IN EMPEL,
WONEN OP JOUW EIGEN WIJZE
In het groene en waterrijke gebied aan de Hustenweg en Wateringen in Empel verrijst de dorpswijk Empelse Dries met 57 moderne en duurzame woningen. Deze sfeervolle wijk biedt het beste van twee werelden: het comfort en de leefbaarheid van een dorp enerzijds en de dynamiek van de stad...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 305.000,- tot € 594.000,- Gebruiksoppervlakte 107 m² t/m 174 m² Inhoud 376 m³ t/m 682 m³ Perceeloppervlakte 126 m² t/m 282 m² Start Verkoop 06-02-2020 Aantal kavels 57 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 8 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Empelse Dries | 39 woningen

NIEUWBOUW EMPELSE DRIES IN EMPEL,
WONEN OP JOUW EIGEN WIJZE
In het groene en waterrijke gebied aan de Hustenweg en Wateringen in Empel verrijst de dorpswijk Empelse Dries met 57 moderne en duurzame woningen. Deze sfeervolle wijk biedt het beste van twee werelden: het comfort en de leefbaarheid van een dorp enerzijds en de dynamiek van de stad anderzijds. In Empelse Dries woon je in alle rust, terwijl de levendigheid nooit ver weg is.

De verkoop van de eerste 39 woningen ( bouwnummer 19 t/m 57) is van start gegaan.

INSCHRIJVEN
Belangstelling voor één of meerdere woningen? Laat je gegevens achter op de website onder belangstelling. Hierna ontvang je een email met een link naar een persoonlijke pagina op de website. Hier wordt de inschrijfprocedure verder uitgelegd en kun je definitief inschrijven voor een woning van project Empelse Dries. Het inschrijftermijn loopt tot en met 16 februari 2020. Vervolgens vindt de toewijzing plaats op basis van de online inschrijvingen.

DIGITALE MAGAZINE
Alle informatie over de woningplattegronden, de prijzen, de technische omschrijving, de keuzemogelijkheden etc. vind je bij de verkoopdocumenten. Neem rustig de tijd om alles door te nemen zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen als je in gaat schrijven op de woning(en) van je voorkeur.

MEET & GREET
Heb je na het doornemen van de online verkoopdocumentatie nog vragen? Breng dan een bezoek aan de Meet & Greet op maandag 10 februari bij Dura Vermeer, Pettelaarpark 1 te 's-Hertogenbosch. Het projectteam van Empelse Dries is hier aanwezig om je alle informatie te geven over de bouw en inrichtingsmogelijkheden. Uiteraard zijn ook de makelaars van Boumij Makelaars en Het Waare Huis aanwezig. Dit zodat je helemaal goed geïnformeerd een keuze kunt maken voor een woning in Empelse Dries.

Je bent pas écht thuis
waar je woont op jouw eigen wijze.

Waar de omgeving zo rijk aan variatie is,
dat het alles heeft wat je hartje begeert.

Waar je de dorpse gemoedelijkheid opzoekt,
of juist de buurt de buurt laat om te verdwalen in het stadse leven.

Waar je het weidse waterland per seizoen ziet veranderen
en jij de dagen inkleurt zoals je zelf wilt

Op jouw plek.
Op jouw eigen wijze.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 305.000,- - € 594.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 107 m² t/m 174 m² Inhoud 376 m³ t/m 682 m³ Perceeloppervlakte 126 m² t/m 282 m² Start Verkoop 06-02-2020 Aantal kavels 57 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 8 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 5236 SM 'S-Hertogenbosch

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.