Mijn favorieten

2017, Wat een jaar!

Voor het 8ste jaar op rij is Het Waare Huis ook in 2017 de meest verkopende makelaar van Rosmalen. De gemiddelde klantbeoordeling van de opdrachtgevers voor deze transacties was een 8,6.

 

2017, wat een jaar!

De tijd vliegt en voor u het weet zitten wij met zijn allen weer aan het kerstdiner en knallen de kurken weer van de champagne flessen. Het einde van het jaar is altijd een mooi moment om even terug te blikken; waar stonden we aan het begin van het jaar, heb ik mijn goede voornemens waargemaakt of lagen deze voornemens op 6 januari alweer bij het grofvuil samen met de kerstboom. Deze tijd van het jaar is niet alleen een mooi moment voor een persoonlijke terugblik maar ook voor ons als makelaarskantoor. 

 

En wat een jaar was 2017 voor ons! Het jaar 2017 was voor Het Waare Huis een jaar van veranderingen en een jaar vol vernieuwingen. De makelaardij is een snelle, dynamische wereld. Eentje die constant in beweging is en dat is wat wij bij Het Waare Huis natuurlijk dagelijks ondervinden. De huizenmarkt staat soms bol van de “gekte” en dat is goed te merken. Daar waar u vroeger nog een nachtje over de aankoop van een woning kon slapen, is het nu een kwestie van goed voorbereid op pad gaan en de bezichtiging de doorslag te laten geven en dan zo snel mogelijk handelen naar uw gevoel. Dat is waar wij als makelaar dagelijks mee te maken hebben en daar waar u uw gevoel achterna gaat daar stonden wij als makelaars van Het Waare Huis naast u om te zorgen dat uw gevoel ook een verstandige keuze was.

 

En ja, het klopt dat deze ontwikkelingen niet voor iedereen gelden. Niet elke woning is binnen één maand verkocht en niet elke verkoper heeft de keuze uit verschillende biedingen. Voor sommige woningen moeten wij niet 3 maar 4 stappen extra zetten en die uitdaging gaan we graag aan. Zo hebben wij recentelijk voor al onze opdrachtgevers een verkoopplan gemaakt, zodat we duidelijke doelen stellen en de opdrachtgever goed informeren omtrent de mogelijkheden.

 

Toegevoegde waarde:

De toegevoegde waarde van de makelaar kwam dit jaar wederom aan het licht als je de full service makelaar vergelijkt met de internet makelaar. Behalve dat de gerealiseerde opbrengst van de full service makelaar hoger ligt, wordt ook steeds meer duidelijk dat de opdrachtgever de aandacht krijgt die hij verdient. Een prettige samenwerking met een succesvol resultaat, daar gaan wij voor en daar staan wij voor. Een huis verkopen of kopen doe je immers maar een paar keer in je leven, of soms zelfs maar één keer. Wij zijn van mening dat wij hebben gefaald wanneer de beoordeling van de opdrachtgever lager ligt dan een 8.

 

Nieuwbouw:

Dat de markt in 2017 flink aan is getrokken blijkt mede uit de ongelofelijke hoeveelheid nieuwbouw die afgelopen jaar werd verkocht. Plannen als Eikenburg (Maliskamp), Mosaïc (Broekland - De Groote Wielen), De Mael (Centrum Rosmalen) en Parktuinen (De Lanen, De Groote Wielen) werden binnen mum van tijd verkocht. Behalve dat het wat zegt over de schaarste in de nieuwbouw door de minimale productie van de afgelopen jaren, geeft het de behoeften aan van de koper. Veel mensen kiezen nog steeds voor een nieuwbouwwoning vanwege de kwaliteit en het comfort. En steeds meer mensen verhuizen van een nieuwbouwwoning naar een nieuwbouwwoning. In het geval van de Groote Wielen zegt dat iets positiefs over de wijk.  Ook zie je steeds vaker dat mensen het weer aandurven om een nieuwbouwwoning te kopen, voor dat ze hun bestaande woning hebben verkocht. En aan ons als makelaar van nieuwbouw én bestaande bouw de taak om ervoor te zorgen dat de verkoop en oplevering goed op elkaar worden afgestemd.

 

Team Het Waare Huis:

Maar ook intern is er een hoop gewijzigd binnen Het Waare Huis. Ons team is gegroeid waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn en onze kwaliteit kunnen verhogen. Het Waare Huis heeft een groter team dan een gemiddeld kantoor wat wij enkel als positief ervaren. Zo hebben wij altijd een agenda vrij om die belangrijke afspraak door te laten gaan. Wij hebben verschillende mensen voor verschillende wensen. Maar u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor het persoonlijke contact. En dat kan ook buiten kantooruren via telefoon, mail of WhatsApp. Of gewoon een kop koffie bij ons op kantoor of bij u aan de keukentafel.

 

2018:

Voor 2018 hebben wij ook weer veel ambities. Behalve dat wij u nóg beter van dienst willen zijn, denken we na over de toekomst. We lopen voorop in Rosmalen en willen dat graag zo houden. De markt verandert en wij willen graag aan uw behoeften als opdrachtgever blijven voldoen. Mede daarom worden wij in 2018 ondersteund door een team van it- en marketingspecialisten. We zullen de markt nog beter en sneller benaderen maar vergeten het menselijke niet en gaan voor een 9+ waardering.

 

Heeft u het goede voornemen om uw woning ook in 2018 te verkopen? Neem dan contact met ons op.

Voor nu wens ik u fijne feestdagen en een succesvol 2018.

Martijn Vosmar (Register Makelaar-Taxateur),

namens

Team Het Waare Huis